- En hyggelig matopplevelse i Krambugata
- Høstviner!
- Endelig er Martnan tilbake i Trondheim!
- På jakt etter den perfekte gaven i Trondheim?
- Vårens vintips
- Julemarked byr på pariserhjul og lokalmat
- Vinter i Trondheim
- Det blir julemarked i Trondheim i år også
- Norges beste studentby
- Suksess med trønderske råvarer på menyen
Nye kokker i Theatercafeen
RØST Teaterbistro er navnet på det nye spisestedet på Trøndelag Teater. Bak det nye restaurantkonseptet står en gjeng selvutnevnte matnerder.
– Vi lager skandinaviskinspirert mat med en vri, sier kjøkkensjef Mette Beate Evensen.
På menyen står kortreiste råvarer og sesongvarer, og menyen blir skiftet ut og tilpasset sesongen.
– Vi er ofte i skogen og plukker ting som kan brukes. For eksempel har vi plukket kongler og laget likør av dem. Og når vi slakter et dyr, er vi opptatt av å bruke hele dyret, sier kjøkkensjefen.
Kjøkkensjef Mette Beate Evensen (t.v.), Pauline Angen Barland, Martin Hovdal og Aleksander Storm står klare til å servere det trønderske teaterpublikummet i Theatercaféen. |
Restauranten har også ansvaret for pausebaren på teatret, og de ønsker alle velkommen innom for å spise middag selv om man ikke skal på forestilling. RØST Teaterbistro er åpen mandag til lørdag fra kl 17.00.
Tekst: Renate Brødreskift I Foto: Renate Brødreskift og Trøndelag Teater