Hjem » Oslo »  Ny Nespresso butikkonsept

Ny Nespresso butikkonsept

Alle som noen gang har besøkt en Nespresso boutique vet at dette er en opplevelse utenom det vanlige. Nå introduseres et helt nytt konsept som viderefører fokuset på opplevelsen og kunnskapen hos de ansatte, men som er mer åpent, inkluderende og mindre formelt.

I april i år åpnet Nespresso en ny boutique på Storo Storsenter, med et helt nytt og bærekraftig konsept. Den første av sitt slag i Norden.  Her kan kaffeelskere smake det store utvalget av kaffevarianter, få ny inspirasjon og kunnskap og se det store utvalget av kaffemaskiner og tilbehør. Butikken er designet som en livsstilbutikk, og vil oppleves som like varm og tilgjengelig som den er nyskapende. Her finnes ingen tradisjonelle betalingsdisker eller kasser, og bestillinger og betalinger foregår på iPad sammen med en kaffespesialist. Lokalet er åpent og inviterer til å oppleve du ulike områdene i butikken.

Med fokus på hver eneste detalj

Interiøret er lyst og varmt med nyanser av beige og lyst treverk. I tråd med Nespresso sitt fokus på bærekraftighet, er de fleste elementer i butikken laget av resirkulerte materialer. For eksempel er bordene laget av resirkulert kaffegrut, og de aller fleste metallelementer er laget av resirkulerte kaffekapsler. Treverket kommer selvsagt fra bærekraftige kilder, og lampene over bordene er inspirert av lampene over bordene der kaffebønnene sorteres.
I tiden fremover vil alle Nespresso boutiques gradvis oppgraderes til det nye konseptet, og Nespresso gleder seg til å tilby nye og inspirerende kaffeopplevelser til alle sine kunder både nye og gamle.

FAKTA: Om Nestlé Nespresso SA

• Hvor: Du finner butikken i 1. etasje på Storo Storsenter.
• Nestlé Nespresso SA er pioneren og referansen til porsjonskaffe av høyeste kvalitet. Nespresso, med hovedkontor i Lausanne i Sveits, opererer i nesten 60 land og har over 9500 ansatte. I 2013 besto det globale butikknettverket av over 320 eksklusive Nespresso boutiques.
• For mer informasjon, besøk: www.nespresso.com.
• I Oslo og omegn finner du Nespresso Boutiques her:
Eger Karl Johan, Storo Storsenter, Sandvika Storsenter, Strømmen Storsenter og Ski Storsenter.
• I tillegg finner du også butikker i Bergen og Trondheim