Hjem » Oslo »  Mote i sentrum

Mote i sentrum

Er du på utkikk etter noe nytt til garderoben er det vel verdt å ta turen innom Gaia i Øvre Slottsgate. Her finner du trendy og velsittende plagg i høy kvalitet fra anerkjente merker i både små og store størrelser!

Klesbutikken Gaia holder til i Øvre Slottsgate, midt i hjertet av Oslo sentrum. De lyse lokalene med stor takhøyde er smakfullt innredet og fungerer som den perfekte rammen rundt klærne. Her finner du trendy, eksklusive og komfortable klær til motebevisste kvinner i alle aldre og ikke minst fasonger. Gaia tilbyr nemlig størrelser fra 32 til 46. Her er det dessuten noe for enhver anledning, enten du er på jakt etter det nye jobbantrekket, kule jeans eller ett deilig ytterplagg. I tillegg finner du også alt du trenger av tilbehør som garantert vil tilføre antrekket det lille ekstra.
– Vi har veldig stor bredde i vareutvalget og får ofte inn nyheter slik at man alltid kan finne noe nytt og spennende her, forteller innehaver Tomm Fjellberg. 
Han driver butikken sammen med sin kone Tina Fjellberg og sammen har ekteparet lang erfaring innen motebransjen. I tillegg driver de to også agenturfirmaet Fashion Partners som har showroom i underetasjen av butikken. De har agenturet for de seks merkene, Airfield, Marc Cain, Cambio, Beaumont, Co Exist og Max Volmary, som utvalget i butikken er bygd opp rundt.

Bukser fra Cambio med god passform

Synes du det kan være vanskelig å finne bukser som både ser lekre ut og som sitter som de skal, anbefales du å prøve buksene fra Cambio. Det tyske merket er kjent for nettopp det å lage bukser med en svært god passform. 
– Vi har kanskje Oslos beste utvalg av bukser fra Cambio med alt fra jeans og jobb-bukser til kule partybukser. Noen av buksene har sleng og høyt liv som er en populær kombinasjon. Noe av det som er unikt med Cambio er at det kommer nye leveranser hver uke, dette gjør at vi kan tilby nye bukser og nye modeller gjennom hele året. Det er et veldig bra buksemerke med en god passform som passer de fleste norske kvinner uansett fasong. Og passformen og myke italienske stoffer er nøkkelen til den store suksessen Cambio har.
Gaia kan også friste med flotte bluser og kjoler fra Max Volmary og ikke minst et av Nordens største utvalg av Marc Cain. Marc Cain er et av Tysklands største merker og har også sko og vesker som matcher resten av antrekket. Med kalde høst- og vinterdager rett rundt hjørnet er det dessuten mange som er innom butikken på jakt etter nytt yttertøy. 
– Vi har akkurat fått inn masse lekkert yttertøy som er håndplukket fra forskjellige europeiske produsenter. Med alt fra dun og ull til pels laget av lam er det noe for enhver smak. Vi opplever også stor suksess med de vendbare jakkene. De kommer i både kort og lang, og siden de kan brukes på begge sidene får man to jakker i en til en hyggelig pris. I tillegg har vi dunkåper i full lengde som veier nesten ingenting. De er lange, deilige og omhyller kroppen nesten som en sovepose. Perfekt for kalde vinterdager!

Egen nettbutikk

Gaia har også en stor nettbutikk, www.gaiashop.no, hvor du kan handle i fred og ro fra din egen sofa akkurat når du vil. Både i den fysiske butikken og i nettbutikken er det nå mye lekkert i høstens trendfarger. 
– Det går mye i konjakk og skotskrutet nå, noe som gjør seg gjeldende i ulike varianter både på yttertøy, blazere og bukser. Dessuten er det mye dyremønstre i mange varianter. Det er også en del knallfarger, på yttertøy har vi for eksempel fått inn både knalloransje og knallblått. I tillegg har vi tatt inn en del jakker i stilige metallfarger. Metallfarger har lenge vært stort i Tyskland og nå er vi spente på å se hvordan det blir tatt imot her i Norge.
Det er ikke alltid like enkelt å se selv hva man passer best i. Alle som jobber i butikken har lang erfaring og mye kunnskap om klær og hva som passer den enkelte og her får du alltid gode råd og veiledning. Og trenger du bare litt ny moteinspirasjon har de også en egen kaffebar hvor det er mulig å slappe av med en kaffe. 
– Vi serverer gratis kaffe i kaffebaren. Det er lov å komme innom bare for en kaffe og sitte her og se litt på livet. Nå har jo gaten utenfor blitt gågate med skulpturer så det er mye flott å se på. Kaffebaren er også veldig populær blant medfølgende ektemenn, avslutter Tomm med et smil.

FAKTA: GAIA

• Adresse: Øvre Slottsgate 5, 0157 Oslo
• Nettbutikk: www.gaiashop.no 
• Telefonnummer: 67 12 30 80
• Instagram: @gaiashoposlo
• Facebook: @GaiaShopOslo
• Åpningstider: Man-ons 10-18, tors 10-18, fre 10-18 & lør 10-16

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Leverandører

 

Følg IN magasinet på Facebook