Hjem & fritid »  Med hytta i fokus

Med hytta i fokus

Endelig kan hyttefolket i Narvik glede seg over å finne hytteprodukter lett tilgjengelig midt i byen. Hans Petter og Rainer på Mekk har hytte som sitt nye satsingsområde og merker stor pågang.
Høsten er her og årets kanskje flotteste hyttesesong er i gang. En stor del av Narviks befolkning tilbringer mørke kvelder og forhåpentligvis solrike høstdager på hytten sin. Hans Petter Heim, daglig leder på Mekk, merker at folk er opptatt av interiøret de omgir seg med – også på hytta.

Tradisjonell stil

I motsetning til den minimalistiske stilen som lenge har preget interiøret i norske hjem er det en mer tradisjonell stil som gjelder i mange hytter.
– Det er ikke noe motepreg på det vi selger av hytteinteriør, forteller Hans Petter.
Det går med andre ord mye i hyttebøker, smijernsprodukter, peispustere og parafinlamper, tidløse ting som kan vare i generasjoner. Ting som til nå har vært svært vanskelig å få tak i nærområdet.
– Vi har også lagt vekt på at produktene vi tar inn er av høy kvalitet, presiserer Rainer Iversen.

Solcelle-anlegg

I tillegg til interiørproduktene har de også tatt inn et stort utvalg av parafin- og gassovner, komfyrer og solcelleanlegg. Spesielt solcelleanleggene trur duoen kommer til å bli interessant for mange hytte-eiere.
Dette er pakker som leveres komplett med panel, batteriregulatorer, ledninger, kontakter og lamper med LED-pærer. Fordelen med slike pærer er det lave forbruket.
– Vi ønsker å utvide sortimentet av hytteprodukter etter hvert, så nå skal vi føle oss litt frem i markedet for å tilpasse oss den lokale etterspørselen, sier Heim.

Tekst: Gro S Løkås Foto: Rune Dahl