Hjem » Oslo »  Kvalitet over kvantitet hos Fire årstider

Kvalitet over kvantitet hos Fire årstider

Fire årstider er en klesbutikk som befinner seg på CC Vest på Lilleaker. Butikken er innbydende og tilbyr klær til alle størrelser og fasonger, ikke minst har de et stort spekter av farger.

Bukser fra Michele hvor hver sesong byr på nye materialer og fantastiske nye fargepaletter. | Schneiders blander tradisjonell mote fra Østerrike og Sentral-Europa med innovativt design.

Dette er ikke som en helt vanlig klesbutikk. De fører dameklær til hverdag og fest. De har ett uvanlig stort utvalg av ytterbekledning til voksne damer. De setter kvalitet i høysete, og tilbyr klesmerker du garantert aldri har hørt om. Gardeur, Brax, Michelle, Erfo, LeComte, Joseph Ribkoff, RockandBlue, Tinta er noen få av merkene de fører. Det er ikke for ingenting at utvalget og variasjonen i merker er som den er. 
– Vi er opptatt av å finne merker som ikke «alle andre» butikker har. En fordel er å kjøpe bluser/skjorter hos de som er best på det. Bukser hos en buksespesialist, likeså yttertøy hos de som er flinkest på det osv. Så «syr» vi dette sammen og får en spennende match. Vi er også blitt mer bevisst på at merkene flytter sin produksjon tilbake til Europa. Det viktigste er likevel at klærne holder en god kvalitet! Ei t-shirt skal «overleve» mer enn en sommer, sier Randi. 
Det er god økonomi, og flott for miljøet, at klærne kan brukes igjen og igjen... år etter år, noe kundene setter stor pris på.

Herlig strikkesett fra White Label, perfekt når dagene blir kaldere utover høsten. | Ta turen ned trappen og inn i «skattekammeret» på CC Vest.

Klassiske farger, sesong etter sesong

Nå som det er høst blir det ett annet fargespill å velge imellom. Lilla, oliven, royal, petrol, taupe, brunt, rødt osv. Det er mye å velge i og det gjør det spennende, men også krevende. Du kan føle deg hjelpeløs, men hos Fire årstider skal du ikke måtte undre deg over hvilke farger, fasong eller størrelser du skal trenge. De ansatte er nemlig svært behjelpelige og ønsker å rådføre deg. 
- Det viktigste for oss er at kunden blir fornøyd. Har vi ikke det kunden spør etter, prøver vi å finne andre løsninger, sier Randi. 
Siden de har ett så stort utvalg av klær, er det garantert at du finner noe du liker, og iallfall med den hjelpen du får av de hyggelige ansatte.

Størst på bukser

Når du kommer inn til Fire årstider blir du forbløffet over utvalget av bukser de har. Alt fra str 34 - 48, vide, rette, lange, korte og ikke minst ett bredt spekter av farger. Der er bukser i ull, bomull, cord, jeans og polyester. Ja, der er bukser til kontor, reiser, hverdag og fest. 
– Vi har ett VELDIG GODT utvalg av bukser, og vi tør påstå at VI KAN BUKSER, sier Randi. 
Buksene henger langs veggene tett i tett, liggende på bord, på mannequin-dukkene og i hyller. De har bukser til alle og enhver. Det er kun fantasien som setter grenser.

To av damene som er klar til å hjelpe deg når du besøker Fire årstider på CC Vest.

Service går aldri av mote

Når du entrer butikken møter du Randi og hennes smilende ansatte. Du føler deg sett, hørt og at du har kommet til ett lokale fylt med hjertevarme. 
– Service går aldri av mote er vårt slagord, forteller Randi engasjert. 
– Kunden er vår første prioritert. Noe som merkes i butikken. Alle kundene får god veiledning og oppfølging. Det er hyggelig å se hvordan kundene forlater butikken, Fire årstider. Vi ser at de er fornøyd, da de har ett smil om munnen. Vi har det moro på jobb, og er glad for at kundene setter så stor pris på oss. Da butikkene i Oslo måtte holde stengt i 102 dager, på grunn av pandemien opplevde vi svært hyggelige tilbakemeldinger, ved gjenåpningen. Ja, kunder kom til oss med sjokolade, blomster og vin. Det varmet, sier en rørt Randi. 
– Som kunde skal du føle deg SETT, og godt tatt imot av oss alle her i Fire Årstider. Vi er her for å hjelpe deg og å oppfylle dine behov og ønsker, avslutter Randi.
Velkommen til Fire årstider på CC vest!

Fakta Fire årstider

Tekst: Malin Johansen | Foto: IN magasinet & Fire Årstider
 

Følg IN magasinet på Facebook