Hjem & fritid »  Kvadraturens nye møtested

Kvadraturens nye møtested

Etter et treårig langt byggeprosjekt åpner endelig Sandens kjøpesenter midt i Kristiansand sentrum.
Med dette vil du få flere muligheter til hyggelig sentrumshandel og i tillegg være en del av et godt byliv.
Article imageDu har kanskje gått forbi den vakre bygningen på hjørnet noen ganger og sett at det har vært oppussing på gang uten å vite helt hva som skjer. Et helt kvartal er ombygd, og et feiende flott kjøpesenter står nå ferdig for alle som legger turen til byen. Daglig leder Jahn Olav Marum mener at dette vil bli et viktig tilskudd til Kvadraturen, og at det vil gjøre bykjernen enda mer attraktivt som handelssentrum.
Tilknytningen til byen gjør at kunden får et mye bredere tilbud på Sandens enn det som er tilfelle på sentrene utenfor byen. Sandens ønsker å tilby den gode shoppingopplevelsen i kombinasjon med å være et hyggelig samlingssted med god atmosfære for byens gjester.

Ønsker alle velkommen

Sandens er en del av Steen & Strøm kjeden, og vil inneholde 35 butikker over 3 etasjer som dekker omtrent 13.000 kvadratmeter, pluss to etasjer med parkering under bakken. Det vil bli en god miks av butikker og vareutvalg som forhåpentligvis vil øke attraktiviteten til byen. Sandens holder oppe til klokken 20.00 i ukedagene og 18.00 på lørdager. Lokalene er blitt moderne og innbydende, og alle involverte i prosjektet gleder seg nå til å fylle opp huset med mennesker.
Det blir noe for enhver smak, og selv om primærmålgruppen er kvinner mellom 20-45 år, er ikke mannen eller barna glemt for det. Det er gjort plass til blant annet Clas Ohlson og G-Sport i senteret, der du som mann kan få dekket både kjente og ukjente behov. Spill og leker til barn og unge blir det også.  Både kvinner og menn skal kunne hente inspirasjon om moter, trender, sport, fritid, hus og hjem i de ulike forretningene.

Ambisjoner

Sandens har ambisjoner om høye besøkstall, og omsetningsmålene er friske. Markedsanalyser gjennomført av Steen & Strøm viser at det er gode forutsetninger for å lykkes med denne type kjøpesenter i Kristiansand. En by på denne størrelsen bør ha et godt innendørs shoppingalternativ som Sandens.
Article image

God jul

Julen nærmer seg med stormskritt og julestresset går til angrep. Det er alltid mye på agendaen som skal ordnes, og man rekker så vidt å puste mellom slagene. Sandens vil gjerne snu litt på dette, slik at julen ikke nødvendigvis bare trenger å være mas og jag fra ende til annen. Med utvidede åpningstider, mange hyggelige aktiviteter samt en fin atmosfære og koselige serveringssteder, håper alle ved senterledelsen at du som gjest og kunde vil senke skuldrene litt. Sandens er stedet der du får byen på kjøpet. Hva gjør så dette senteret så spesielt? Som Jahn Olav Marum selv nevner:
«Kombinasjonen av senterets utforming, det du kan oppleve inne og det pulserende bylivet rett utenfor døra, er noe av det som skiller Sandens fra andre store kjøpesentre i Kristiansand. Vi håper og tror at dere kunder får glede av dette, og vil være enige i at; Hos Sandens får du byen på kjøpet».
Nå har du muligheten til å være med å skape en trivelig og god atmosfære i byens nye storstue helt fra starten av. Velkommen til en god shoppingopplevelse!

Tekst: Gunn Mariann Arnesen  Foto: Jon Anders Skau