Hjem » Oslo »  Kofferter til alle anledninger

Kofferter til alle anledninger

Det er ingen tvil om at vi nordmenn elsker å reise. Og er du på utkikk etter ny koffert bør du ta turen innom Bagorama på Byporten. Med et bredt utvalg kofferter fra anerkjente merker som Rimowa, Samsonite og Travel Gear har de noe for enhver anledning og lommebok!

Enten du er på jakt etter en ny veske til som passer til sommergarderoben eller trenger ny koffert til ferieturen skal det godt gjøres å ikke finne det hos Bagorama på Byporten. Akkurat nå formelig bugner butikken over av trendy vesker i sommerens farger. 
– Vi har både vesker i fra House of Janic Carlo og i syntetisk skinn fra Lycke. Begge merkene selger veldig bra her hos oss, forteller butikksjef Kari Paulsen.
Også innen vesker skifter motebildet, men denne sesongen er det meste lov. Med andre ord kan du velge din favorittveske og likevel være trendy. Men Kari røper at særlig små vesker i alle varianter og farger er veldig i vinden akkurat nå. 
– Vi har fått inn mye lekre små vesker. Nå til sommeren er det dessuten kommet masse farger igjen. Det er mye i hvitt, i tillegg er det alt fra duse farger til knall oransje å velge mellom.
Bagorama har også en egen vegg med et bredt utvalg pc-vesker, sekker og bager til herrene, noe mange motebevisste menn vet å sette pris på.

Koffertenes Rolls Royce

I butikken på Byporten finner du også et bredt utvalg kofferter i alle varianter. Blant annet er de den eneste i Oslo som fører luksusmerket Rimowa, også kjent som koffertenes Rolls Royce. De elegante koffertene med striper er svært populære verden over og blir blant annet ofte sett sammen med de store Hollywood kjendisene. Den verdensomspennende populariteten merkes godt også hos Bagorama. 
– Vi har mange kunder som er på ferie fra Asia som kommer innom for å kjøpe en Rimowa koffert. Når de kjøper den her i Norge vet de at de får ekte vare. Koffertene i aluminium er nok de mest ettertraktede, men den fås også i en rekke flotte farger. Vi har kunder innom daglig som kommer i ens ærend for å se på Rimowa. Faktisk er koffertene så etterspurte at leverandøren ikke klarer å skaffe nok varer, noe som jo er et luksusproblem, sier butikkmedarbeider Desiree Schau med et smil. 
Ved siden av det elegante designet har koffertene fra Rimowa også høy kvalitet og en rekke smarte løsninger. Koffertene kommer dessuten med fem års globalgaranti, slik at om det skulle skje noe mens du er på reise er det enkelt å få hjelp til å for eksempel skifte hjul der du er.

Bredt utvalg fra Samsonite

Bagorama kan dessuten tilby et bredt utvalg fra Samsonite. Samsonite er også anerkjent verden over for sin høye kvalitet, men kommer i en litt rimeligere prisklasse enn Rimowa. 
– Samsonite har kofferter som varer i mange år og reiser du mye er det en investering som er vel verdt det. Det er svært sjelden vi har garantisaker på Samsonite eller Rimowa. Skulle det være noe er det gjerne flyskader det dreier seg om.
Samsonite har i tillegg et stort utvalg sekker, bager og toalettmapper. Med andre ord det meste du trenger for en enklere reise. 
– I sommer lanserer Samsonite en ny modell som heter Smart Top, som har et lite lokk på toppen hvor det er plass til pass og billetter. Det er en modell vi tror kommer til å bli veldig populær. De har allerede en modell i kabinstørrelse med en pc-lomme på utsiden som vi har solgt veldig mye av. Den er utrolig kjekk når man for eksempel skal gjennom sikkerhetskontrollen og slipper å lete gjennom hele kofferten etter PC-en.

Kofferter fra 599,-

Før du velger koffert er det viktig å se på hvilket behov du har. Reiser du mye er kofferter som Rimowa eller Samsonite gode valg. Men for de som reiser et par ganger i året og ønsker en koffert i en litt hyggeligere prisklasse så har Bagorama også sitt eget merke, Travel Gear. Dette er også kofferter med god kvalitet og her får man virkelig mye koffert for pengene. Koffertene fra Travel Gear kommer i ulike størrelser med en startpris på 599,-. 
– Travel Gear har et veldig bra prisnivå. Koffertene er lette og vi har et stort utvalg med mange forskjellige modeller. Travel Gear kommer med nye farger på koffertene fire ganger i året noe mange av kundene våre setter ekstra pris på. Det er tydelig at nordmenn reiser mye og faktisk er juni enn større måned for oss en desember som hos de fleste andre butikker, avslutter Kari og Desiree. 
Enten du er på jakt etter ny koffert til sommerferien eller den trendy vesken som vil være det lille ekstra til antrekket er du nærmest garantert å finne det hos Bagorama på Byporten!

Tekst & foto: Mona Gullstein