Hjem & fritid »  ŠKODA i sterk vekst

ŠKODA i sterk vekst

VW eide Tsjekkiske Škoda er et bilmerke i sterk vekst og det er en kjent sak at sørlendinger elsker Skoda. I desember kom blant annet den etterlengtede kompakt SUVen Škoda Karoq ut på norske veier. Vi har tatt en prat med daglig leder, Tor Erik Røed hos G-Bil.

SUV‘en Karoq er en litt mindre versjon av Kodiaq som ble lansert i november i fjor.

Det er liten tvil om at ŠKODA er et populært merke i Norge. I mange år på rad har Skoda ligget blant de 3 beste merkene på salgsstatistikken i Kristiansand og G-Bil er kåret til Norges beste Skoda forhandler hele 5 år på rad!. 
– Ett av slagordene til ŠKODA er mye bil for pengene. Det er gode familiebiler med godt utnyttet plass, det siste av teknologi fra VW konsernet og ikke minst firehjulstrekk som passer godt for norske forhold. Octavia er ŠKODAs mestselgende bilmodell her i Norge. Det er en bil som med alle sine utstyr og motor kombinasjoner treffer de fleste til en gunstig pris. Octavia fikk et ansiktsløft i 2017 med ny, stilig design. ŠKODA henter jo mange av sine designelementer fra tsjekkisk krystall. Blant annet er baklysene på Kodiaq med sine skarpe kanter og linjer inspirert av krystallelementer, sier Daglig leder hos G-Bil, Tor Erik Røed. 

Populære KODIAQ og KAROQ

To andre populære modeller hos G-Bil er de to SUV-ene KODIAQ og lillebroren KAROQ. – KODIAQ er en stor SUV med mye plass og fås både som fem og syvseter. Endelig en SUV til folkelig pris, med både stor baksete og bagasjeromsplass! Røed er klar i sin tale når han sier at forskjellen opp til premium SUV-ene blir bare mindre og mindre, prøv selv, oppfordrer den energiske daglige lederen! 
Karoq er en litt mindre versjon av Kodiaq som ble lansert i november i fjor. Den har allerede blitt svært ettertraktet og vi merker at det er stor interesse for begge disse bilene.
Om du tar turen innom hjelper det enga­sjerte salgsteamet deg mer enn gjerne med å finne den bilen som passer perfekt for akkurat deg og dine behov. 
– Vi har alle lang erfaring hos G-Bil. Her møter du motiverte medarbeidere som er gode på å finne den optimale bilen til hver enkelt kunde. Vi ønsker i alle ledd å tilby en 5 stjernes kundeopplevelse. For mange starter kundereisen på mobilen eller nettbrettet og de er gjerne godt orienterte når de kommer hit. Vår jobb blir ofte å bekrefte om det de har sett for seg er riktig valg og gi veiledning om hva som er smart i alt fra ekstrautstyr og drivlinjer til gode finans og forsikringsløsninger. Vi ønsker fornøyde ŠKODA kunder og gode ambassadører, vi er opptatt av ærlighet og redelighet i alt vi gjør. Ingenting er bedre enn følelsen når kunden kjøper sin andre eller tredje ŠKODA modell pga god oppfølging fra selgere og positive opplevelser fra ettermarkedet. Det motiverer og gjør det gøy å gå på jobb, sier Røed med glimt i øyet.

SUV‘en KODIAQ er en stor SUV med mye plass som fås både som fem og syvseter.

Moderne verksted

G-Bil utfører alt av service og vedlike­hold slik at du får et trygt og enkelt bilhold. 
– Vi har et moderne verksted og spesial kompetanse i alle felt. Mekanikerteamet er sertifiserte og online med fabrikken. I tillegg tar vi selvsagt alt i innbytte og har alltid minst 50 brukte biler på lager! Det viktigste for oss er å gjøre kundereisen så behagelig og enkel som mulig, vi ønsker å alltid overgå kundens forventninger, avslutter Tor Erik Røed og ønsker IN magasinets lesere velkommen innom for en hyggelig bilprat.

FAKTA: G-Bil
• Adresse: Skibåsen 1, 4636 Kristiansand
• Web: www.gbil.no
• Facebook: www.facebook.com/GBil.as
• Tlf 24 03 47 00
• Åpningstider: Man-ons 08:30-16:00, tors 08:30-20:00, fre 08:30-16:00 & lør 10:00-14:00

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Škoda


Følg IN magasinet på Facebook