Hjem » Klær & mote »  Klassisk mote for stilbevisste kvinner

Klassisk mote for stilbevisste kvinner

– For en nydelig butikk! Dette er jo helt meg! Noen ganger kan hverdagen by på små gledelige overraskelser. For undertegnede hendte det sist en kald novemberdag, da jeg søkte ly for kulden på Paleet i Oslo sentrum.

Enkelte av forretningene kjenner jeg jo, men av en eller annen grunn har jeg aldri sett meg godt rundt i alle. Det skulle jeg åpenbart ha gjort for lenge siden. I andre etasje fant jeg nemlig det som er blitt en ny og soleklar favoritt. LARA. 

Comfortable and cool

Der har de to venninnene og forretningspartnerne Tine og Hilde klart å skape en klesforretning utenom det vanlige. Tenk deg de vidunderligste plagg i myk kasjmir, en gjennomgående delikat fargepalett, lekre bluser og skjorter, varme pelser, deilige skjerf, vesker og lekre kjoler – for å nevne noe. 
– Vi har satset på kvalitetsmerker for stilsikre og unge, voksne kvinner, forteller Tine.

 

LARA har for eksempel et lite, men ytterst raffinert utvalg fra MaxMara weekend og S’ MaxMara, bukser fra Dondup, en bred kolleksjon fra danske Mos Mosh, skjorter og silkebluser fra Stenström og hovedstadens kanskje største utvalg av kasjmir fra Gerts Oslo. Som et barn av 1980-tallet vekker også klassikeren Busnel gode minner. Designet, som igjen har inntatt motebildet, er fornyet stilmessig, men kvaliteten er like uovertruffen nå som da. Undertegnede, som aldri får nok av klassiske ullkjoler, finner umiddelbart en ny yndling signert det franske motehuset. Den vendbare pelsen fra Utzon frister også – veldig. Det samme gjør et par magiske sko fra Ludwig Reiter. Ikke bare holder disse plaggene og skoene kulden unna, de ser bra ut også. Og, enda en overraskelse, hos Lara kan man dessuten kjøpe en skjønn duftolje fra Teatro Fragrance. 
– Vi falt for den begge to. Et slikt fantastisk produkt måtte vi ganske enkelt dele med kundene våre, sier Hilde.

Vakkert og tidløst

– Lidenskapen for det vi driver med er høyst ekte. Vi lever og ånder for dette, og jobber hele tiden med å finne nye kvaliteter, merker og farger. Butikken er kanskje ikke så stor i kvadratmeter, men vi føler likevel at vi har klart å skape en god bredde uten at lokalet virker overfylt. Klær kjøpt hos oss skal være en investering for fremtiden; klassiske plagg man kan bruke år etter år. Som kler alle og som lett kan dresses opp eller ned. Klær som bringer frem det vakre i deg, avslutter Tine og Hilde.

FAKTA: Lara

• En butikk for den stil- og kvalitetsbevisste kvinnen.
• Adresse: Paleet, Karl Johans gate 35, 0162 Oslo
• Telefon: 21 68 38 49
• E-post: lara@larapaleet.no
• Facebook: facebook.com/larapaleet
• Instagram: instagram.com/lara_paleet

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Geir Smevik & Stenström
 

Følg IN magasinet på Facebook