IN Stavanger jul 09

Page 67

Selv om det er tøffe finansielle tider ellers i markedet er jeg opptatt av å lede et senter som skal fortsette å leve Marianne Lerfall

er positiv konkurranse. Det er hyggelig å måtte jobbe for at kundene skal velge Kilden foran andre kjøpesenter. Marianne viser seg å være en engasjert senterleder og tar ofte turen ut av administrasjonskontoret.

Det lille senteret med det store hjertet I første etasje på Kilden ligger gullsmedbutikken Gullkilden. Dette er den eneste butikken som har blitt værende på kjøpesenteret helt siden åpningen i 1989. – Det er veldig kjekt at Gullkilden har blitt med hele veien. Jeg er mye ute og kikker i senteret når jeg er på jobb og ser at butikkene, gamle som nye, har et godt forhold til hverandre. Marianne er sikker i sin sak når hun sier at et trygt og godt arbeidsmiljø har positiv effekt på senteret som helhet. På Kilden er det viktig å snakke med nabobutikkene. Når vi spør Marianne om hvordan Kilden ser ut fem år frem i tid svarer hun at senteret i alle fall vil fortsette å leve. – Et kjøpesenter er en levende arbeidsplass. Vi er der når butikker forsvinner og vi tar imot når nye butikker kommer til. Om Kilden vil bli noe særlig større med årene er det vanskelig å si noe konkret om. Marianne er fornøyd med størrelsen på senteret per i dag. I løpet av tyve år ser det ut til at Kilden har fått til alt, og mer enn noen gang tidligere er dette et senter du bør legge turen innom neste gang du er på utkikk etter noe nytt. På Kilden eies en egen atmosfære, og når kjøpesenteret skal beskrives gjøres det best på denne måten: Kilden er det lille senteret med det store hjertet.

Nº4 2009

67


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.