Hjem » Oslo »  Julegavebutikken

Julegavebutikken

Tiden før jul er alltid travel hos Pikant Under på CC Vest. De kan friste med et bredt utvalg undertøy, nattøy, morgenkåper og badetøy fra internasjonalt anerkjente merker. Her finner du alt fra de gode gaveideene til plaggene som gjør at den flotte selskapskjolen sitter enda litt bedre!

Det er ikke så mange igjen av de lengre, spesialforretningene med ekspertisen, den personlige servicen og det brede utvalget. Men Pikant Under på CC Vest hører definitivt til i den kategorien. Butikken formerlig bugner over av undertøy, morgenkåper, nattøy, strømper og kosedresser. Og skal du til varmere strøk i julen så har de et stort utvalg badetøy hele året.
Butikksjef Vivi Eriksen forteller at i tiden før jul har de mange menn innom som skal kjøpe julegave til kvinnen i sitt liv. 
– Vi ser at mange menn synes det er hyggelig å kjøpe undertøy med det lille ekstra, og det går mer av undertøy med blonder, perler og swarovski krystaller i tiden før jul enn det gjør resten av året, sier hun med et smil. 
– Både Lise Charmel og Aubade er merker som er populære julegaver. Lise Charmel blir ofte kalt undertøyets Rolls Royce og de er jo nesten som smykker å regne.

Fra A til G-cup

Selv om Pikant Under alltid har undertøy i både lyse og mørke farger, så er det uten tvil de mørke fargene som dominerer hyllene denne vinteren. I tillegg er det fremdeles en del høstfarger som olivengrønn og brent oransje. Her finner du dessuten BH-er i alle varianter og fasonger, fra A til G-cup. Ved siden av Lise Charmel og Aubade fører de en rekke kjente merker som Marie Jo, Empreinte, Primadonna, Simone Pérèle, Marlies Dekkers, Stella McCartney, Chantelle og flere andre.
Det å finne riktig BH-størrelse er en kunst i seg selv og hos Pikant Under får du alltid god hjelp og veiledning. 
– Vi selger stadig flere BH-er uten padding og en av bestselgerne våre er nettopp BH-er uten padding fra Empreinte. Deres BH-er begynner på C-cup og sitter veldig godt samtidig som de er feminine og pene. Og har man litt byste anbefaler vi BH uten padding. Mange tenker at de må ha padding for mere hold, men det er faktisk de uten padding som gir aller mest støtte siden de er mer elastiske i skålen, har sømmer og er oppdelt i flere stykker for å tilpasses brystet.

Hanky Panky & Calvin Klein til de yngste

I de fleste seriene hos Pikant Under kan du velge mellom hipster eller string-truser. 
– I noen av seriene har vi også vanlige tai-truser. Hipstere er nok mest populært og mange synes de gjør baken litt penere. Blant de yngre er Calvin Klein og Hanky Panky populære merker, de vil ofte ha undertøy som ser litt mer sporty ut. Begge merkene har dessuten sømløse truser i både string og hipster som er noe alle bør ha i skuffen.
Har du kjøpt deg ny selskapskjole til jul så er de dyktige damene hos Pikant Under gjerne behjelpelige med å finne det du trenger under. Med et bredt utvalg spesial-BH-er for kjoler uten rygg eller med dyp utringning, underkjoler og strømper i alle varianter finner de alltid noe som passer uansett fasong på kjolen. 
– Det går alltid mye av hold-in produktene og særlig nå i tiden før jul. Vi har alt fra light-versjonen som glatter ut litt til de kraftigere buksemodellene. De går helt opp til BH›en med en silikonkant øverst slik at de ikke ruller ned og man får de både med og uten ben. I tillegg har vi hold-in truser som gir et lite rumpeløft.

Nattøy i alle varianter

Nattøy er alltid en sikker vinner under juletreet til alle aldre. Hos Pikant Under finner du nattøy i en rekke ulike farger, mønstre og fasonger. 
– Mange synes nattkjolene i elastisk strikket silke er veldig behagelige. De følger kroppen selv om man snur seg og sover urolig. Vi selger også mye nattøy fra det norske merket Lilleba. De er laget i bambus og bomull som absorberer fuktighet.
En nyhet i butikken akkurat nå er badekåper og litt sporty nattøy fra Ralph Lauren. Disse kommer helt sikkert til å bli en bestselger til jul. I tillegg finner du et bredt utvalg kosedresser og morgenkåper i ulike kvaliteter og prisklasser. 
– Trøyer i ull/silke er alltid populære gaver. Vi selger også mye deilige sokker, knestrømper og strømpebukser i ull/bomull fra Falke og lekre strømper og selskapsbodyer fra Wolford. I tillegg har vi et godt utvalg ull/silkeprodukter fra Calida og Hanro. Til jul er også strømpeholdere populære og et par lekre strømper blir alltid satt pris på. Vi har også mye stay-ups som sitter oppe av seg selv og i år som i fjor skal det være mye mønster og netting på strømpene, avslutter Vivi og ønsker alle velkommen innom Pikant Under på CC Vest for en hyggelig handel!

FAKTA: Pikant Under

• Avdelinger:
- OSLO, CC Vest, tlf 22 5032 00 
- ASKER, Trekanten Kjøpesenter, tlf 66 90 13 85
- LIER, Liertoppen Kjøpesenter, tlf 32 85 17 50
- DRAMMEN, Torget Vest, tlf 45 69 79 77
• E-post: info@pikantunder.no
• Webside: www.pikantunder.no

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Produsenten
 

Følg IN magasinet på Facebook