Hjem » Oslo »  Jim Jefferies kommer til Norge våren 2023

Jim Jefferies kommer til Norge våren 2023

Jim Jefferies ble i 2019 hedret som årets Stand Up komiker av Just for Laughs Festival. Nå kommer den populære og respekterte komikeren til Norge hvor han besøker Oslo Spektrum 25. april, Grieghallen, Bergen 26. april og Stavanger Konserthus 27. april.

Det har hatt litt lengre tid enn vanlig å kunne få oppleve en av verdens fremste komikere på scenen, men våren 2023 kommer australske Jim Jefferies endelig tilbake til Norge. Spurt om komikerens retur til Norge har arrangøren A Comic Soul dette å si: 
– Han er en av de mest populære og respekterte komikerne i sin generasjon, og underholder publikum over hele verden med hans provoserende, utfordrende og tankevekkende humor. Jim kan rett og slett ikke annet enn å være morsom, fastslår arrangøren A Comic Soul. 
Med en enorm suksess og strålende anmeldelser av sin Oblivious Tour (2019) i Europa og Nord-Amerika, er Jim tilbake på veien med en helt nytt materiale med sin Give ‹Em What They Want-turné. Han kan oppleves internasjonalt mellom april og mai 2023. 
Med hele 9 Comedy Specials, hans egen anerkjente sit-com og selvtitulerte sen show på TV, podcast, utsolgte arenaer rundt om i verden og en pluss time med splitter nytt materiale hver gang han legger ut på veien med en ny turné, er Jefferies ansett for å være en av de mest produktive komikerne som jobber i dag. 
Så våren 2023 bør du kjenne din besøkelsestid og oppleve Jim Jefferies live i Oslo, Stavanger og Bergen.
 

Følg IN magasinet på Facebook