Hjem » Oslo »  Jim Gaffigan kommer til Norge i november

Jim Gaffigan kommer til Norge i november

Det er syv år siden Jim Gaffigan sist var i Norge. 9. november kommer den amerikanske komikeren til Oslo Konserthus. 

Den seks ganger Grammy-nominerte, tre ganger Emmy-vinnende og bestselgende forfatteren er en av verdens morsomste og mest etterspurte standup komikere. Derfor har det tatt lang tid å få på plass en retur dato etter at han fylte Folketeateret i 2016. Jim Gaffigan tar med seg The Fun Tour til Oslo Konserthus den 9 november. Billetter selges via arrangørens nettsider 
acomicsoul.com og hos ticketmaster.no. Få med deg hans grublerier om forhold, barn, mat og livet selv. The King Baby, som han populært blir kalt, er kjent for sin unike og rene humor, hans latskap og kjærlighet til mat, og hans fem barn. 
– Aldri før har en turne hatt et så passende navn! Jim Gaffigan har stort sett brukt tiden sin utenfor USA til å oppsøke nye byer og land han aldri har vært i før de siste årene. Vi har etterspurt om en retur til Skandinavia i lang tid. Derfor er vi veldig fornøyd med å få skviset inn Oslo, når han gjør en kort turné og besøker Europas viktigste hovedsteder igjen, sier arrangøren A Comic Soul.

Jim er plassert på topp 10-listen av de mest innbringende komikerne ifølge Forbes’ komedieliste for 2019. Han slapp også sin niende standup-spesial, Comedy Monster, på Netflix samme året som ble beskrevet som «Dynamite!» og «His best special!» av NY Times. Jim Gaffigan ble også nylig belønnet for å være den første komikeren som nådde én milliard streams på plattformen Pandora.
– Det er ganske ironisk at folk vil høre meg gjøre standup en milliard ganger, men jeg kan liksom ikke få mitt eget barn til å lytte på meg én eneste gang, spøker Gaffigan selv.
De siste årene har Gaffigan også vært å se som hovedrollen som Cameron Edwin, i Sci-Fi dramaet Linoleum, og som Mr. Smee i Disneys film om Peter Pan and Wendy med Jude Law og Yara Shahidi. Han har også hatt en av stemmene i den prisbelønte Disney/Pixar filmen Luca.

Billetter til Jim Gaffigans The Fun Tour er å få kjøp via arrangørens hjemmeside: 
www.acomicsoul.com

Følg IN magasinet på Facebook