Hjem » Oslo »  Jeg har en hemmelighet …

Jeg har en hemmelighet …

Det lille under påvirker hvordan du stråler. I snart 30 år har undertøysbutikken på Paleet hjulpet kvinner å finne komfort, stil og selvtillit.

– Selv etter 30 år er det like gøy å finne riktig produkt til riktig person, sier Wenche Skjellnan, gründer og eier av butikken Det lille under. 
– Hva er hemmeligheten med 30 år i bransjen?
– Ingen går ut herfra uten å være fornøyd, smiler Wenche. 
Og de kommer tilbake igjen og igjen. Man skjønner hva hun mener. Den lekre butikken har alt man kan drømme om. Her finner man noe for alle bryster, størrelser og aldersgrupper. BHer til enhver anledning, truser, strømper av alle slag, badetøy og en rekke tilbehør. 
– Jentene i butikken er både diskré, svært kunnskapsrike og brenner for god service, legger hun til.
31. oktober er bursdagen til butikken på Paleet, som feires med gode tilbud og kake til kundene. Merk deg datoen om du vil gjøre noen kupp.

Et slag for hverdagen

Vil du rive av deg BHen samme øyeblikk du kommer hjem? Da er noe galt, mener Wenche. Hun presiserer hvor viktig det er att butikkens medarbeider finner din riktige størrelse med målebånd og øyesyn. Det er mange kunder som blir overrasket når de finner sin egentlige størrelse.
– Velg det undertøyet som du har lyst til å ha på deg, hver dag. Vi har flere bestselgere innen hverdagskategorien. De er kanskje ikke de mest visuelt spennende, men det er de du vil ta på deg hver morgen, understreker hun.

Fra dårlig selvbilde, til et lurt smil

– Dessverre er det mange som kommer inn her med et negativt kroppsbilde. Enten de skal finne seg en ny bikini eller BH, så kommenterer de det ene eller andre kroppsområdet, sier Wenche.
Hun mener vi må huske på at alle har sin kropp, hver og en. Det handler om å være trygg på seg selv. Når vi finner det riktige undertøyet sitter klærne bedre og man stråler fra innsiden og ut. Har du noen gang hatt på deg nytt eller lekkert undertøy, som gjør at du føler du har en hemmelighet?
– Det lille lekre under skal gi deg en ekstra god holdning og et lite smil om munnen, påpeker Wenche.
– Litt sånn: I am a woman and I have a secret, smiler hun.

Ti steg for å velge Det lille under

 1. Frem med målebåndet, det lyver aldri. Mål rundt ryggen under brystene og utenpå cupen. Der starter vi.
 2. Vær bevisst på anledningen. Er det hverdag eller noe spesielt? Velg det du trenger, ikke bare det som ser finest ut der og da.
 3. Vær klar over dine behov: Får du vondt i ryggen? Ønsker du mer løft eller kløft? Gjør blonder deg glad? Tillat deg selv å tenke hva DU ønsker. Det finnes ofte en optimal kombinasjon mellom estetikk og komfort.
 4. Snakk deg selv opp foran speilet i prøverommet. Du er nydelig! Husk at en «bikinikropp» er en kropp med bikini på.
 5. Spør om hjelp og råd. Er du litt i tvil, så spør jentene i butikken som er der for å hjelpe deg - og de vet hva de snakker om. Det er dumt å betale for feil produkt.
 6. Sett av god tid til å velge riktig. Ikke forhast deg og tro jobben er gjort på fem minutter.
 7. Velg kvalitet. Koster det mer, holder det som regel lenger. De rendyrkede undertøysprodusentene har laget disse produktene i flere generasjoner. De vet hva de driver med.
 8. Kle deg for en spesiell anledning? Ta en testprøving av kjolen med BH i god tid før selskapet. Kanskje du ikke skal ha en vanlig BH? Kanskje puppeteip er løsningen? Vær derfor tidlig ute, slik at du kan føle deg komfortabel når dagen kommer. 
 9. Gå gjennom garderoben hjemme. Har du bare én god BH? Da er det på tide med flere. Og ja, det fortjener du.
 10. Vask undertøy og badetøy riktig, håndvask anbefales. Da holder produktet seg pent mye lenger.

Alt dette finner du hos Det lille under …

 • Alle typer BHer i alle størrelser. Også sports BH og amme BH.
 • Alle typer truser.
 • Strømper: stay-ups, strømpebukser, hold-in, sokker.
 • Bikinier og badedrakter i alle størrelser og cuper.
 • Nattøy, morgenkåper og lekkert ullundertøy.
 • Tilbehør som puppeteip, gele, stroppebeskytter og forlengere.

Tekst & foto: Helene Stenhaug