Hjem » Asker&Bærum »  Indisk inspirert kokkekunst i Bærum

Indisk inspirert kokkekunst i Bærum

Snart et år har gått siden Spice Rootz åpnet dørene. Bærumsfolk har etter pangyriske anmeldelser både i IN magasinet og andre publikasjoner, sørget for at Bærums desidert beste indiske restaurant går så det griner.

Selv i den verste coronaperioden var det full fart på kjøkkenet hos Spice Rootz. 
– Etterspørselen etter take away var helt fantastisk, sier innehaver Daljit Singh.
– Jeg må rette en stor takk til alle som har tatt med seg mat hjem. Hadde vi ikke hatt take away kunne vi bare ha lagt ned!

Til tross for en knallstart har Daljit ingen planer om å hvile på laurbærene. Han er full av planer for hvordan restauranten ytterligere kan styrke tilbudet til kundene.
– Fra august begynner vi med «set menues». Vi kommer til å tilby både 5 og 8 rettere. Vi kommer til å styrke vintilbudet, og spesielt når det gjelder hvitvin og musserende kommer vi med mange spennende nyheter. Og når det gjelder øl kommer til å ta inn mye håndverksøl. Vi kommer også til å styrke tilbudet til vegetarianerne. De vegetariske rettene vi har er veldig populære, og vi ser frem til å kunne tilby et bredere utvalg her.

Fusjonerer norsk sjømat med det indiske kjøkkenet

– En god kokk blir aldri utlært, forteller Daljit. 
– Kunnskapen om hvordan krydder skal brukes riktig i det indiske kjøkken er tross alt en 4.000 år gammel tradisjon. Akkurat holder jeg på med å fusjonere norsk sjømat med det beste fra det indiske kjøkkenet. Vi har akkurat begynt å servere hummer, og har fått veldig bra tilbakemeldinger fra gjestene. Dette er noe alle bør prøve, sier Daljit.
– Det smaker aldeles herlig med en god tørr hvitvin! Også må du få med at vi har oppgradert uteserveringen. Ettermiddagssol har vi også!

FAKTA: Spice Rootz på Haslum

Adresse: Kirkeveien 94, 1344 Haslum
Telefonnummer: 67 59 15 50
Web: spicerootz.no
Facebook: facebook.com/spicerootz2019
Reservasjoner: spicerootz.no/contact
Åpningstider: Tirsdag - søndag 15-22

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook