IN Narvik jul 09

Page 87

I toppklasse

øvrig er hylleinndelt skulle man lett få plass til det meste man skulle trenge å ha med seg ut. En familiebil som passer utmerket til en pris og stil- bevisst forretningsperson. Bagasjeluken er todelt, den nederste delen foldes ned og gjør det lett og laste inn og ut av bilen. Bagasjerommet er på romslige 512 liter, og slår man ned baksetene kan Peugeot skryte av 1604 liters plass opp til taket. Skulle man trenge mer må man nok opp i pris eller bilklasse. Man har også godt med lagringsplass framme i bilen, blant annet i den massive midtkonsollen.

Stillegående Kjøreegenskapene er særdeles gode, noe som må innrømmes å være litt overraskende med tanke på bilens størrelse. Den ligger godt på veien i svingene, og girspaken flyttes lett mellom revers og de øvrige seks girene. De kraftige Xenonlysene gir fra seg et klart blåaktig lys og gjør sikten på kvelds- og nattestid mye bedre. Disse lyktene er også svingbare noe man merker godt i mørke svinger. Peugeots innovative design-team har tenkt på alt i utformingen av miljøvinneren. luftmotstanden mot

bilen er bemerkelsesverdig lav, og gjør både kjørekomfort og miljøvennlighet til en selvfølge. Dieselmotoren gir fra seg bemerkelsesverdig lite lyd og bidrar til at bilen scorer enda flere poeng på komfort. Stillheten gjorde også forretningssamtaler lettere, da man slapp å konkurrere med motoren om å høres best under samtalen. Det er verdt å nevne at vi prøvekjørte modellen med høyeste utstyrsnivå, noe vi anbefaler alle som er interessert i å gjøre seg et røverkjøp av en nyervervelse i høst.

Nº4 2009

87


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.