IN Kristiansand jul 09

Page 49

om teknologiske nyvinninger på bilfronten. I miljøets og brukervennlighetens navn blir stadig større deler av drivkraften i bilen digitalisert, og alle skal vite nok til å kunne svare på alle spørsmål om bilen din. – Det er mange flinke forhandlere der ute, og kunden har utrolig mye å velge mellom i jakten på ny bil. Da er det viktig at vi kan tingene våre, slik at vi kan hjelpe folk med å finne akkurat det de er ute etter, følger Jensen opp.

Sikkerhet i høysetet Du skal føle deg trygg når du har med familien på tur. Det kan du være når dere ruller ut i ny bil fra bilekspertene i Sørlandsparken. – Volvo var den første produsenten i verden som gjorde trepunkts sikkerhetsbelter til standard i personbiler, forteller Jensen. I det halve århundret som har gått siden, har den trauste svensken holdt fokus på sikkerhet, og i dag har bilene både airbags og City Safety-system, som innebærer at bilen stopper av seg selv når du begynner å bremse. Slik begrenses skadene

både på utsiden og innsiden når ulykken kan være ute.På vinterens glatte veibaner er det ikke alltid like lett å holde bilen på rett kjøl. Renaults antiskrenssystem og understyringskontroll sørger for at bilen holder seg i rett fil, selv i krappe svinger, og på hålkeføre. Lysene er forbedret, og gir deg lengre og bredere oversikt. Skulle det likevel skje noe uforutsett på veien, er det betryggende å vite at familien din er beskyttet av et forsterket karosseri og siste generasjons airbags. De utløses raskere, og tilpasser seg kraften i et sammenstøt, takket være kollisjonsfølerne som beregner støtet før det kommer. Dermed kan du føle deg helt

trygg, selv i kappløpet på motorveien på vei til juleferie på fjellet.

Gode opplevelser Alt dette kan gjengen hos Bilforum Sør fortelle deg mer om. I et uformelt miljø tar de deg imot med et smil, og hjelper deg med å finne bilen som passer nettopp dine behov. Sammen gjør de sitt ytterste for å gi deg Norges beste kjøps- og eierskapsopplevelse. – Vi blir målt på kvalitet og kundetilfredshet, og har en visjon om å ligge helt i tet på god service og oppfølging, forteller Jensen. Det kan du være sikker på å få her. Selv om det er mange oppgaver å ta tak i, er det bare smil å se hos alt fra ekspeditører til verkstedsteknikere. Samtidig som du får raske og effektive svar på dine spørsmål, vil du kjenne at dette er mennesker som yter alt det beste for deg og bilen din. Så neste gang det skurrer i din beste venn på fire hul, legg turen innom Bilforum Sør i Sørlandsparken, og gled deg til en hyggelig handel.

Nº4 2009

49


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.