Hjem » Oslo »  God mat & drikke på Røa Torg

God mat & drikke på Røa Torg

Et spennende utvalg av spisesteder er kanskje ikke det første du tenker på når du besøker et kjøpesenter. Men om du legger turen til Røa Torg så finner et stort og rikholdig utvalg av mat og drikke. Ønsker du en matbit på farten, en god lunsj eller en treretters middag så finner du alt dette på Røa Torg. 

Black Napkins

Black Napkins er en svært anerkjent Omakase restaurant. Omakase betyr at du overlater hva du skal spise til kokken. Det kan du trygt gjøre hos Black Napkins. Sebastian og Mikhail serverer inntil 20 gjester 10 smakfulle retter. Stol på dem! Avhengig av råvarer og antall serveringer koster Omakase mellom 950,- og 1.500,-.
Web: restaurant-blacknapkins.com

Burger & Döner!

Burger & Döner serverer noe for enhver smak. Ta turen innom og smak på deres klassiske burgere og fries, veganske alternativer samt döner-retter. Burger & Döner er opptatt av høy kvalitet på maten, yte god service og gi en helt spesiell kundeopplevelse som gjør at folk kommer tilbake. Ved å jobbe hardt ønsker de å bli den nye lokalfavoritten på Røa!
Web: facebook.com/burgerogdoner

Indique Flavours

Hos Indique Flavours formidles lidenskap med å servere indisk mat til moderne matentusiaster. Rettene er lidenskapelig satt sammen av restaurantens kokker og er som en fest for sansene. Opplev de autentiske ingrediensene i indisk kokkekunst som serveres med følelser og kvalitet. Indique Flavours er et sted til å nyte milepælsfester, et sted å lage store forretningsplaner og et sted å starte vakre historier.
Web: indiqueflavours.no

Lofthus Samvirkelag

En pizzeria hvor første loven er: Smak. Og all god smak stammer fra gode råvarer. Med en genuin respekt for håndverk og historie samkjørt med innovasjon har de befestet seg som en av ledende pizzeriaene i Oslo. Ideologien går ut på at det er ingen skam i å utfordre fastgrodde prinsipper om hva pizza skal være. Med fokus på det beste av sesongvarer kan de tillate variasjon i smaken, men garantere kvaliteten uavhengig av årstid. Med stor respekt for det tradisjonelle våger de å være med på en ny æra for pizza.
Web: lofthussamvirkelag.no

Sushi Huset Røa

Sushi Huset Røa er en spennende sushibar og asiatisk kjøkken. Husets kokker har i mange år jobbet i de mest populære restaurantene i Oslo og kjenner de beste råvarene som vi kan servere våre kunder. Sushi Huset Røa har det gledelige formålet å gi sine kunder mat av høy kvalitet, fornuftige priser og et fornøyelig måltid. Sushi Huset Røa tilbyr: Stort utvalgte av sushi, takeaway, catering og bedriftsavtaler.
Web: sushihuset.com

Åpent Bakeri

Åpent Bakeri er et norsk håndverksbakeri med fransk inspirasjon, der fokuset er på kvalitet, få og gode råvarer, og godt gammelt håndverk. Sammenlignet med store deler av dagens bakeri-bransje har Åpent Bakeri tatt et skritt tilbake. Alt de lager er tuftet på kunnskap, tradisjon og rene, naturlige råvarer. For å sikre en god kvalitet og god smak satser de på færre og mindre maskiner, mer menneskelig arbeidskraft, nøye utvalgte råvarer og dyktige medarbeidere. Kom innom Åpent Bakeri for en fantastisk smaksopplevelse i hyggelige og avslappende omgivelser.
Web: apentbakeri.no

The Smoothie Factory

The Smoothie Factory er en smoothiebar med inspirasjon fra Australia som lager smoothie og Acai bowl på bestilling, med et stort utvalg av naturlige bær, frukter og superfrukt får du alt av det sunne og friske tilskuddet du trenger på en dag. Bærene og fruktene er fryst samme dag som de plukket. Dette er for å sikre at næringsinnholdet er intakt under transporten. Målsettingen er å gi kunden den beste og friskeste smoothie-opplevelsen som det er mulig å få.
Web: thesmoothiefactory.no