Hjem » Oslo »  Garanterer resultater

Garanterer resultater

Vil du forme kroppen din, bli kvitt cellulitter, trenger du fysioterapi eller rett og slett veiledning og motivasjon for bedre helse, er Shape4life på Røasenteret stedet for deg.

Linda Wollkert Lund tar vennlig imot IN Magasinet og forteller mer enn gjerne om alt klinikken kan by på. – Vi tilbyr klassisk massasje, idrettsmassasje, øreakupunktur, vanlig fysioterapi, fotsoneterapi og en helt unik massasjebehandling vi kaller ShapeMassage, forteller hun. Fokuset på klinikken ligger på sistnevnte. Linda kan anbefale ShapeMassage på det varmeste, og forklarer hva det går ut på.

– Det øker sirkulasjonen i kroppen, bidrar til fettreduksjon og økt forbrenning, som igjen fører til økt energi og at blodet føres til vev og muskler. Det er forskjellige behandlinger innenfor ShapeMassage, og behandlingene har noe ulike mål, men felles er at de setter i gang legningsprosesser i kroppen, forklarer hun.

– ShapeMassagemetoden har som mål å fjerne ti cm på ti behandlinger, meddeler Linda. – Alle som kommer hit, vil se resultater, men resultatene varierer avhengig av alder og livsstil. Men vi er pådrivere til motivasjon og veiledning slik at de kan få optimale resultater, sier hun.

Slagordet for klinikken er «bedre sirkulasjon heler». – Jo mer sirkulasjon du har, jo bedre flyt er det i kroppen, sier Linda. – Vi er gode på det vi driver med, fortsetter hun. Vi tar bl.a. for oss problemorienterte områder, setter i gang heling der, former figur og glatter ut hud etter arr og rynker. Men vi har tar også for oss f.eks. Migrene, skulder- og nakkeproblemer, samt menstruasjonssmerter, sier Linda.

– Her blir du møtt av en proff terapeut med hands-on behandling som skaper kraftig sirkulasjon, forteller Linda. Shape 4 life har bare terapeuter med genuine bakgrunner, og alle opptrer som hyggelige, positive og profesjonelle.

– Shape4life lanserer nyheten ShapeMassage for overkroppen i oktober, og i forbindelse med det har Røaklinikken et tilbud for alle nye kunder ut oktober. – Alle nye kunder får en prøvebehandling med 150 kroner i rabatt, sier Linda.

Tekst: Trine Halvorsen-Kvalnes