Hjem » Trondheim »  Fransk kjøkkendrøm

Fransk kjøkkendrøm

Kjøkkenet har blitt et av familiens største samlingssteder, og om du ønsker et herregårdskjøkken eller et mer funksjonelt og moderne kjøkken er ikke hjelpen til din drøm langt unna.

Trønderkjøkken startet opp i 1999 og har siden den tid vært til hjelp for sine kunder i jakten på sitt drømme oppholdssted. Her får du skreddersydd ditt kjøkken ut i fra dine ønsker og tanker. 
– Vi spør kundene hvilket miljø de trives i og får de til å fortelle hvordan de har det hjemme, sier daglig leder Ketil Stellander. Er du den som liker tradisjonelt og klassisk eller mer på den super moderne trenden har Trønderkjøkken sin leverandør, Mobalpa, alle sorter en kunne tenke seg. Den franske leverandøren stiller høyt i klassen med design og kvalitet i sine kjøkken, så når kjøkkeninnredningen er funnet er det bare å starte skissering og la kreativiteten og de gode løsningene forme ditt perfekte oppholdssted.

Kombinasjoner

Dagens trender viser virkelig til det å designe og finne sin egen drøm. Nå er det nemlig mange som velger å sette sammen forskjellige typer farger og materialer i samme kjøkken. Glatte fronter i grått og jordfarger i matt og blankt er gjerne kombinert. 
– Noen kjører blanke underskap og matte overskap, sier Stellander. 
Blankt blandet med trestruktur og matte grå kjøkkenfronter er blitt veldig moderne. Synes du likevel at dette kan bli litt kjedelig er det fullt lov å bryte helt ved å sette blanke flater inn i mellom de matte frontene rundt om på kjøkkenet ditt. En kombinasjon med buede dører og underskap i forskjellige høyder er noe Franskmennene er mer åpne for. Skap som dekker veggen er fremdeles moderne og ser ut til å være en trend som vil vedvare i noen år til. Utvalget i benkeplater er også stort. 
– Kompositt og steinplater er fortsatt inn, sier Stellander. 
Har du derimot lyst på en mer fargesprakende opplevelse er benkeplater i sterke trendfarger også noe mange ønsker seg.

Fri flyt

Flere og flere ønsker å ha kjøkkenet som en del av stua, altså en åpen løsning også kalt Living Consept. Her er det da samsvar mellom overflater i bokhyller og kjøkkenskap, samt hvordan man får stue- og kjøkkenmøbler til å gå i ett med hverandre. Mange tilbyr også møblement som innbyr til lengre samtaler rundt kjøkkenbordet. Valget av hvitevarer blir mer og mer viktig da disse nå synes og ikke gjemmer seg i et eget rom. 
Er man vinentusiast er det heller ikke noe problem å få et innebygd vin skap lett tilgjengelig i sitt nye kjøkken. Kaffemaskinen har blitt byttet ut med en kombidamper, noe som gjør mathverdagen enklere. 
– Kombidamper er virkelig et fremskritt for å lage mat fra bunnen av på en rask måte, sier Stellander.

Enkel kvalitet

Trønderkjøkken er stolt forhandler av den Franske leverandøren Mobalpa som tilbyr kompromissløs kvalitet. 
– Vi synes også det er inspirerende at de ligger så langt fremme når det gjelder innovasjon og design, sier han. 
Mobalpa har vunnet flere design og kvalitets priser i Europa og er enestående på det de gjør. Kjøkkenskapene kommer ferdig monterte så det eneste man behøver å gjøre er å sette på føttene og begynne å stable og skru kjøkkenet slik man ønsker. 
– Levering er de gode på, kunder får varene sine til rett tid og det er sjelden noe mangler, sier Stellander. 
Mobalpa er også eneste leverandør med to ISO sertifiseringer den ene for miljø og den andre for levering. Det som skiller Mobalpa fra andre er mer kvaliteten på skinner, skuffer og skrog er i høyere kvalitet enn hos mange andre. 
– Franskmennene er veldig opptatt av god kvalitet og design, sier Stellander.

FAKTA: Trønderkjøkken / Mobalpa

Fransk kjøkkenprodusent fra Alpene, 1907. Frankrikes største kjøkkenprodusent. Mobalpa betyr: «Møbler fra alpene». ISO 9001 og 1401 sertifisert, for miljø og levering. Frakter produktene med egen bil fra Fabrikken til vårt lager i Trondheim for å unngå transportskader.
• Adresse: Søbstadveien 7, 7088 Heimdal
• Telefon: 72 84 50 00
• E-post: post@tronderkjokken.no
• Hjemmeside: www.tronderkjokken.no

Tekst: Mia Innset Esbensen | Foto: Mobalpa