Hjem » Oslo »  Fra film til klokker

Fra film til klokker

Øyvind VonDoren Asbjørnsen fikk i desember 2016 realisert en mangeårig drøm, å skape et eget klokkemerke. Merket heter Von Doren - Fine Timepieces.

– Jeg mener at man ikke bare skal ha drømmer, men at drømmer skal realiseres, sier Øyvind VonDoren Asbjørnsen.
I mange mange år har han hatt en drøm om å skape sitt eget klokkemerke, og i desember 2016 lanserte han den første kolleksjonen av Von Doren – Fine Timepieces internasjonalt. Nå er klokkene også tilgjengelige i utvalgte butikker i Oslo og Bærum.

Asbjørnsen er også mannen bak filmen «Prinsen av Sjakk» fra 2005 om sjakkgeniet Magnus Carlsen, og var Executive producer og fotograf på filmen «MAGNUS» fra 2016, som har gått på kino over store deler av verden. TV-rettighetene er solgt til 60 land.
– Jeg er veldig interessert i sjakk og spiller mye selv, men klokker er min store lidenskap. Jeg samler på klokker selv, og har siden ungdommen drømt om å lansere mitt eget klokkemerke.

Von Doren Asbjørnsen viser oss stolt de ulike modellene. De er enkle og klassiske, inspirert av jugendstilen i Ålesund. Dette er klokker med en «vintage feel» og rene linjer i et elegant formspråk. Klokkene har sveitsisk urverk og et spesielt dobbelthvelvet safirglass som gir urskiven en helt spesiell look.
Damemodellen Jotunheim Lady lanseres på forsommeren og til sensommeren kommer en mekanisk klokke.

FAKTA: Von Doren – Fine Timepieces

• Webside: www.vondoren.com
• Facebook: www.facebook.com/VonDorenWatches
• Twitter: www.twitter.com/VonDoren
• Instagram: www.instagram.com/von_doren
• Følgende butikker fører Von Doren-Fine Timepieces: Vinderen Ur, Protid Urmaker Malmnes - Fornebu S, Protid Urmaker Christensen - Storo senter og Urmaker Erik Sutterud.
 

Følg IN magasinet på Facebook