Hjem » Oslo »  Flyttet inn i nye & større lokaler

Flyttet inn i nye & større lokaler

Menswear flyttet i starten av året inn i nye og større lokaler i Tjuvholmen Allé. I 2011 åpnet Menswear på Tjuvholmen. Herrebutikken har siden den gang etablert en solid tilstede-værelse med en stor skare av lojale kunder som setter pris på kvalitet og originalitet.

Menswear har fire spesialforretninger for dress, smoking og tilbehør i Norge og en i Sverige. Du finner tre av butikkene deres i Oslo. Enten du trenger dress til jobb, bryllup eller fest kan de hjelpe deg. I butikkene deres finner du dresser med et moderne snitt, i fantastiske stoffer fra Italias fremste veverier; Ermenegildo Zegna, Loro Piana og Cerruti er tre av disse. Det mest populære stoffet er Ermenegildo Zegna Traveller, et stoff som krøller lite og som egner seg spesielt godt til jobb og reise, derav navnet. Du finner også dresser, skjorter, slips og tilbehør fra Viero Milano i butikkene og i nettbutikken deres.
– I den nye butikken har vi en større salgsflate og får vist et bredere utvalg av vårt sortiment. Vi kan også tilby raskere levering. I tillegg er vår egen skredder få plass i tilknytning til butikklokalet. Det betyr at vi har muligheten til å tilby kunden hjelp ved akutte behov. Man kan i prinsippet kjøpe dress og få den tilpasset samme dag. Vi håper og tror at denne ekstra servicen er noe våre kunder setter pris på, sier John Atle Cleveland, daglig leder i Menswear.

Tjuvholmen rett lokasjon

Cleveland forteller at de en stund hadde følt at de hadde vokst ut av eksisterende butikklokale. Men de ønsket ikke å flytte fra Tjuvholmen. I påvente av det perfekte lokalet på Tjuvholmen ble ventetiden lengre enn om de hadde byttet lokasjon, men Cleveland understreker at det har veid tungt å bli på Tjuvholmen.
– Vi jobber iherdig for å være en faghandel med fokus på kvalitet. Vi satser på et smalere segment og våre ansatte og leverandører er mennesker med høy kompetanse med kvalitet i høysetet og sans for det estetiske, sier Cleveland. 
– Tjuvholmen er en helt riktig lokasjon for oss. Det er i dette området vi treffer våre kjernekunder. Vi tenker langsiktig og det gjør vår gårdeier også. Vi har stor tillit og et meget godt forhold til Selvaag Eiendom med Kenneth Olsen i spissen, avslutter Cleveland.

Selvaag Eiendom gjorde avtalen med Menswear om de nye lokalene.
– Selvaag Eiendom jobber kontinuerlig med å optimalisere bygulvet på Tjuvholmen. En del av strategien er å klustre restauranter, serveringssteder og handel for å sikre mer liv på gateplan. Gode serveringssteder og kvalitetsbevisste nisjebutikker skal fremheves ytterligere og vi er meget fornøyde med at Menswear nå flytter inn i de tidligere lokalene til Pushwagner i Tjuvholmen Allé, sier Kenneth Olsen, eiendomssjef i Selvaag Eiendom. 
Han understreker at Tjuvholmen fortsatt skal være en kunstdestinasjon med et godt utvalg av gallerier med Astrup Fearnley Museet i spissen. Gallery Pushwagner forsvinner ikke fra Tjuvholmen, men flytter nærmere museet og inn i lokalet som sist huset pop-up for Barnekunstmuseet. 
– Vi samler i størst mulig grad galleriene ytterst på Tjuvholmen i tilknytning til museet, sier Olsen. 
– På den måten sikrer vi mer gateliv i hele området og en bedre opplevelse både for de som besøker og for de som bor på Tjuvholmen, avslutter han.
Menswear har i tillegg til butikken på Tjuvholmen butikker på Lysaker og i Hegdehaugsveien i Oslo.

FAKTA: Menswear

• Facebook: www.facebook.com/menswear.no
• Instagram: www.instagram.com/menswear.no

Butikker
• Nettbutikk: www.menswear.no
• Menswear Tjuvholmen: Tjuvholmen Allé | Tlf. 22 83 88 09
• Menswear Lysaker: Lysaker Torg 10 | Tlf. 67 58 19 50
• Menswear Hegdehaugsveien: Hegdehaugsveien 36C | Tlf. 22 46 32 00
• Menswear Trondheim: Dronningens gate 28 | Tlf. 73 52 84 00
• Menswear Stockholm: Jungfrugatan 12 | Tlf. +46 (0)8 661 68 7