Hjem » Oslo »  Flotte julegaver til de firbente

Flotte julegaver til de firbente

De firbente fortjener også en ekstra oppmerksomhet til jul. Hos Buster Hund og Katt på Skøyen finner du en rekke spennende julegaver til både hunder og katter, i tillegg til alt de trenger for å leve et godt hunde- eller katteliv!

Buster Hund og Katt må jo være selve drømmebutikken for de firbente. Butikken er en av de største dyrebutikkene sentralt i Oslo og de rikholdige hyllene formelig bugner over av alt du trenger fra godbiter, tørr- og våtfôr til senger, klorestativ og leker i alle tenkelige varianter. Buster har over 20 års erfaring i bransjen og har i dag hele fire butikker. I tillegg kan de friste med en stor nettbutikk og prisene er de samme både i nettbutikken og i de fysiske butikkene.

Butikken på Skøyen er den nyeste tilskuddet på stammen og butikksjef Sonya Mahrra forteller at de får mange positive tilbakemeldinger fra kundene. 
– Det er litt over et år siden vi åpnet og mange blir positivt overrasket over det store utvalget. I tillegg får vi ofte høre at vi har konkurransedyktige priser, sier hun.
– Hovedfokuset vårt er på hund og katt, men vi har også et utvalg til fisk, fugl og gnagere. Det at vi har så god plass gjør at vi kan ha et stort utvalg også av de større tingene, som klorestativer og senger i alle størrelser. Vi har dessuten et eget hjørne med hundeutstyr fra den anerkjente leverandøren Hunter som er veldig populært.

Alt du trenger til vinteren

Med vinteren rett rundt hjørnet er det nok mange som trenger å fornye garderoben sin, også blant våre hundevenner. Hos Buster Hund og Katt kan de friste med et bredt utvalg dekken i mange farger og størrelser. 
– Det kommer stadig inn nyheter og vi forsøker hele tiden å ha inne et stort utvalg av dekken som passer både slanke og kraftigere hunder i ulike prisklasser. Akkurat nå har vi for eksempel fått inn et nytt regndekke fra bestselgeren Non-Stop i oransje, noe som har blitt veldig populært i år. Nå som det går mot mørkere tider har vi dessuten mye fokus på lys og lykter som vi ser har blitt mer populært enn refleks de siste årene. Vi har også mange morsomme spill og hjernetrimleker til både hunder og katter som er populære når det blir kaldere og dyrene ikke alltid ønsker å være så mye ute. Dette er også flotte julegaver.
 

Og nettopp julegaveideer er det mange av her. 
– Svært mange kjøper gaver til dyrene, både til sine egne og til andres hvis de for eksempel skal feire jul hos noen som har dyr. I fjor hadde vi kjempesuksess med ferdigpakkede julepresanger så det kommer vi til å gjenta i år. Da velger vi ut noen bestselgere til en god pris. I tillegg har vi også julekalendere til både hunder og katter som er veldig populært. Og selvfølgelig masse gøy som julegensere, juleleker og julesenger.
Med andre ord alt du trenger for å lage en magisk jul for både to- og firbente. Med kort vei til tog, buss og trikk og gratis parkering rett utenfor dørene er det dessuten enkelt både å komme seg hit og ikke minst frakte med seg større ting!

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook