Hjem » Oslo »  Fjerner fettet for godt

Fjerner fettet for godt

Det er ikke alltid like enkelt å legge om kosthold og livsstil. For mange kan det å få til en varig endring virke nærmest uoppnåelig. Hos VIP Clinic på Storo Storsenter kombinerer de fettfjerning og figurforming med tett oppfølging fra helsefaglig ekspertise. En oppskrift som har hjulpet mange til varig endring og en lettere hverdag!

Enten du ønsker å gå ned i vekt, få en strammere kropp eller få bukt med cellulittene så er det ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal starte. Det er heller ikke alle områder på kroppen hvor fettet lar seg slanke eller trene bort. Etter mange år i bransjen har ansvarlig terapeut Mare Pettersen ved VIP Clinic på Storo Storsenter funnet behandlingene som fungerer og gir ønsket resultat. VIP Clinic ligger diskré og tilbaketrukket i fjerde etasje på senteret og holder til i lyse og moderne lokaler. Her får kunder i alle aldre hjelp til varig vektreduksjon og bedre helse, helt uten bruk av kirurgi. Mare tilbyr tett oppfølging av alle sine kunder, med blant annet egen helsemeny, treningsprogram og kosttilskudd som gjør at kroppen hver dag får nok næring og energi. 
– Målet er å få til en varig endring og jeg tilbyr derfor oppfølging og motivasjon til de som ønsker å gå ned i vekt. Jeg får mange tilbakemeldinger på at dette er et helhetlig konsept som fungerer og ikke bare en slankekur. Og for mange blir behandlingene med Cryolipolyse og Endospheres en start som gir motivasjon til å legge om livsstilen, forteller hun.

Fryser fettet

Det er enkelte områder på kroppen hvor fettet er vanskelig få vekk, uansett hvor mye man trener eller spiser riktig. En av behandlingsmetodene som VIP Clinic benytter er Cryolipolyse. 
– Det er en helt unik og veldig effektiv behandling som egner seg svært godt til problemområder som ridebukselår, dobbelthake, armer, mage og rygg hvor fettet kan være vanskelig å bli kvitt uansett hvor mye man trener.
Ved Cryolipolyse fryses fettcellene ned. Siden de ikke tåler kulde like godt som vev, hud eller muskler kan dette gjøres helt uten skade på andre organer. Den kontrollerte nedfrysningen fører til at fettcellene dør for deretter å transporteres gradvis ut av kroppen gjennom lymfesystemet. 
– Det er en behandling som ligner på fettsuging, uten at man trenger å gjøre noe inngrep. I løpet av 4-12 uker skylles fettcellene naturlig ut av kroppen. Det endelige resultatet ser man derfor først etter 2-3 måneder, men allerede etter den første behandlingen begynner man å se resultat. 
Behandling med Cryolipolyse er heller ikke smertefullt. Det eneste man kjenner er litt ubehag og man kan faktisk gå rett på jobb etterpå. 
– Resultatet er dessuten permanent. Mange spør om fettet kommer tilbake. Men når fettceller dør så lager ikke kroppen nye, de er borte for alltid. Dermed er det er et veldig godt alternativ til plastisk kirurgi. Siden Cryolipolyse er en medisinsk behandling må man ha helsefaglig bakgrunn for å jobbe med den. Det er også en av få behandlinger i markedet som har dokumentert effekt. Cryolipolyse er patentert av en forsker i USA og er en klinisk bevist prosedyre, sier Mare.

Varig figurforming

En annen behandling VIP Clinic tilbyr er Endospheres. 
– Jeg har jobbet med Endospheres i to år nå og det er en ikke-invasiv behandling som er dokumentert og klinisk testet. Det er en mikrotrykkvibrasjons-metode som jobber med kroppens muskler og som gir varig figurforming selv etter få behandlinger. Den strammer opp huden, forbedrer det vaskulære systemet og drenerer gjennom lymfesystemet noe som gjør den effektiv til figurforming, slanking og fjerning av cellulitter. I tillegg reduseres magefettet og belastningen på organene, blodsirkulasjonen øker og den hjelper mot muskel- og leddplager. Og allerede etter første behandling får man synlig resultat.
Gjennom kompresjon og mikrovibrasjon forbedres sirkulasjonen i blodbanene og fjerner vannansamlinger i kroppen. 
– Oksygenet i huden øker og den produserer mer collagen, noe som gir den mer elastisitet. Dermed reduseres både rynker og cellulitter, noe som er helt unikt for Endospheres. Kombinerer man behandlingen med omlegging av kostholdet får man en kjempegod effekt. Endospheres er så kraftig at man går ned en til to klesstørrelser etter en behandlingskur.
Mare forteller at det er viktig for henne at Endospheres har helsebringende effekter utover det rent kosmetiske. Hos VIP Clinic skreddersys dessuten alltid behandlingene til den enkelte kunde. 
– Jeg ønsker å ha fokus på helse og gi et helhetlig tilbud. Når kunder kommer hit første gang bruker vi på tid til å prate om hva som er målet til akkurat den personen. I tillegg gjør vi en kroppsanalyse med blant annet vekt, BMI og fettprosent. Alle som kommer hit får dessuten med en helsemeny. Det er ikke en diett, men et kosthold. Mange går ned 1-2 kilo i uken bare ved å følge denne og det er utrolig fint i kombinasjon med en av behandlingene, avslutter Mare og ønsker alle velkommen til VIP Clinic på Storo for en gratis konsultasjon.

FAKTA: VIP Clinic

• Adresse: Storo storsenter Oslo, Vitaminveien 7, 4 etg. i helseavdelingen v/ ansvarlig Terapeut Mare Pettersen
• Telefon: 92 40 80 50
• E-post: post@vipclinic.no
• Webside: www.vipclinic.no
• Facebook: VIP Clinic, Storo Storsenter

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook