Hjem » Trondheim »  Finn kjøkkendrømmen med 3D

Finn kjøkkendrømmen med 3D

Norske Studio Sigdal bruker moderne teknologi for å nå nye kundegrupper. Med deres nye konseptbutikk på City Lade blir ferden mot kjøkkendrømmen som aldri før.

Moodboards, techlab, digitalt tegneprogram og 3D-briller. Kjøkkenplanlegging har virkelig tatt steget inn i det 21. århundre. Og på Studio Sigdals første satellittbutikk i Norge kan du oppleve alt dette – alt for å finne inspirasjon til ditt perfekte kjøkken. Butikksjef Helena Zagar forteller om et nytt konsept som har slått svært godt an.
– Responsen har vært kjempebra helt siden oppstarten i oktober. Vi har hatt pågang hele tiden.

Når nye kunder

Mens en moderbutikk har utstilt mange varianter av fullverdige kjøkken, har en satellittbutikk mindre flate og skal først og fremst gi kundene inspirasjon. Konseptet, som nå åpner også i andre norske byer, er gjerne plassert på kjøpesentre hvor butikkene er lett synlige. Det gjør at kunder som sjelden kommer til en ordinær kjøkken- og innredningsbutikk, nå stikker innom.
– Her får vi besøk av flere kundegrupper enn ellers, alt fra ungdom til eldre. Butikkonseptet er nok spesielt rettet mot unge mennesker. Her kan de begynne å tegne og planlegge kjøkkenet sitt. Vi får de rett og slett i gang, forteller Zagar, som ser at konseptet passer godt til moderne mennesker.
– Verden har blitt slik at ikke alle ønsker ikke å bruke lang tid på kjøkkenplanlegging. Med denne satellittbutikken får de all info de trenger, på ett konsentrert område.

Visualiser ditt Sigdalkjøkken

Og hva går konseptet ut på? I inngangen kan du ta med deg ditt eget moodboard, som er et inspirasjonsverktøy for å samle kjøkkenideer underveis. Og så begynner din kjøkkenreise. Når du har funnet din yndlingsfarge til kjøkkenet på første stasjon, tar du med deg et fargekort, plasserer det i moodboardet og går videre til neste stasjon. Slik beveger du deg gjennom hele butikken, til fronter, benkplater, skap, hvitevarer, blandebatterier og vifter, helt til du har fylt ut inspirasjonsverktøyet med dine foretrukne ideer.
– I butikken kan du være i din egne boble, tenke og samle egne ideer, forteller Zagar.
Og hva om du ønsker å visualisere idekombinasjonene dine ytterligere? Midt i butikken er det datastasjoner med Studio Sigdals egenutviklede tegneprogram. Her kan du eller en butikkansatt tegne det kjøkkenet du ser for deg, basert på ideene du har samlet. Og ikke nok med det. Når kjøkkenet er tegnet, sender butikken med deg 3D-briller hjem. Vel hjemme får du tilsendt en fil som du laster ned på din egen telefon. Så kobler du telefonen opp mot 3D-brillene, setter på deg brillene, og stiller deg opp der du tenker deg det nye kjøkkenet. Og hva skjer? Du får sett hele kjøkkenet du tegnet – i 3D! Du kan vende deg 360 grader rundt, og se hvordan farger, fronter, benkplater og alle andre kjøkkenelementer som du har valgt ut, fungerer sammen.
– Med disse 3D-brillene kan du få et mer troverdig bilde av hvordan det nye kjøkkenet ditt kommer til å se ut, sier Eirill Naalsund, butikksjef ved Studio Sigdal på Tiller.
Naalsund forteller at Studio Sigdal vil kjøre en kampanje på 3D-brillene i hele Norge nå i vår.

Butikksjefene hos Studio Sigdal i Trondheim, Eirill Naalsund og Helena Zagar, forteller om en spennende, teknologisk utvikling innen kjøkkenplanlegging.

Oppfyller kjøkkendrømmen

Når kundene kommer innom Studio Sigdal, har de mange tanker og spørsmål om sitt nye kjøkken; hva har de lyst til å beholde fra sitt gamle kjøkken, hva har de lyst til å gjøre annerledes, hvilke farger skal de ha, og hvilket kjøkken kan de få på sitt budsjett? Studio Sigdal kan dekke alles behov.
– Med disse satellittbutikkene kan vi vise hvilket kjempestort sortiment vi har. Vi har kjøkken fra funkis til herregårdsstil, både rimelige og eksklusive, og finner kjøkkenet som passer lommeboka, sier Naalsund, som forteller at SMS Interiør, som forhandler Studio Sigdals produkter i Trondheim, setter sin stolthet i å oppfylle kundens drømmer.
– «Kundens drøm – vår stolthet» er Studio Sigdal Trondheims visjoner. Kunden har en drøm om det perfekte kjøkken, og vår stolthet ligger i å oppfylle denne drømmen.
Og med Studio Sigdals innovative kjøkkenplanlegging er hvert fall én ting sikkert: Det har aldri vært lettere å finne kjøkkenet du drømmer om!

FAKTA Studio Sigdal Trondheim

• Avdelinger: Hovedbutikken ligger på Østre Rosten 20 og du finner konseptbutikken på City Lade i Haakon VIIs gate 9. Hovedbutikken er en av landets største kjøkkenbutikker.
• Nettside: www.sigdal.com
• Facebook: www.facebook.com/studiosigdal
• Instagram: www.instagram.com/studiosigdal_trondheim

Tekst & foto: Anders Ildstad
 

Følg IN magasinet på Facebook