Hjem » Romerike » Reiser & opplevelser »  Finn din favorittkoffert hos Bagorama

Finn din favorittkoffert hos Bagorama

Skal du ut og reise og trenger en ordentlig koffert? Bagorama på Metro i Lørenskog har et av de flotteste og mest varierte utvalget av kofferter du kan tenke deg. Svært dyktige og serviceinnstilte medarbeidere guider deg frem til den kofferten eller den vesken som passer deg aller best.

Vi reiser mer enn noen gang, det er en kjensgjerning. Og forutsetning for en vellykket tur er naturligvis at vi har en god koffert som tar vare på tingene våre, og som gjør reisen vår så behagelig som overhodet mulig. Daglig leder på Bagorama Metro i Lørenskog, Elizabeth Holtet, guider oss gjennom noen av de mest populære koffertene i høst: Ønsker du en superlett kvalitetskoffert, anbefaler Bagorama en supersterk koffert fra Samsonite med ti års garanti. 
– Samsonite Firelite er en meget god investering. Det er en solid og god koffert som er litt kostbar med en gang, men som absolutt lønner seg i lengden, sier Holtet.

Har serviceverksted

Den største kofferten i Samsonite Firelite-serien er 81cm høy, veier kun 3,1kg og har et volum på hele 124 liter. Den kommer i curv-materie og er derfor ekstremt slitesterk. Skulle imidlertid noe skje, trenger du heller ikke bekymre deg, forteller Holtet:
– Fordelen med Samsonite er at hvis noe skulle skje, så har vi et serviceverksted der vi kan bytte deler – skifte hjul, låser, håndtak – hva det måtte være. 
Samsonite-koffertene er ikke blant de billigste på markedet, men nå får du dem til en fordelaktig pris hos Bagorama:
– Samsonite-kofferten har nå en bra pris, siden vi har en kampanje gående utover høsten. Den kommer i fire størrelser, hvorav de to største utgavene har gode feriestørrelser. Den tredje er litt mindre, og passer til for eksempel en lang weekend eller ukestur. Til sist har du en utgave i hendig kabinstørrelse, sier Holtet.

Bagoramas egne kvalitetskofferter

Leter du etter en kvalitetskoffert i et litt lavere prissjikte, men ikke vil fire for mye på kvaliteten, har Bagorama sitt eget merke, Travel Gear.
– Travel Gear har vi i flere forskjellige serier til hyggelige priser. Dette er svært sterke og gode kofferter, sier Holtet
Travel Gear Texas, som er Bagoramas høstkampanje, er en rimelig og fin koffert som du får i tre størrelser, til prisene 599, 699 og 799.
– Den minste utgaven passer også inn på Ryan Air, sier butikksjefen.
Utgaven som heter Dallas er svært populær, mye på grunn av at den er svært prisgunstig og har fire hjul. Denne kommer også i tre størrelser til kr 499, 599 og 699.
Butikksjef Holtet trekker dessuten frem Travel Gears Chicago og Tampa.
– Chicago er en koffert vi har hatt i mange år. Den er forholdsvis lett og finnes i mange flotte farger. Chicago kommer med godkjent kodelås med TSA, som er anbefalt å ha på kodelåsen når du reiser til USA. Tampa er en stoffserie, som vi selge jevnt mye av. Stoffserien blir ofte lettere enn hardplastkoffertene og har fine lommer på siden.

Stort veskeutvalg

Foruten det imponerende utvalget kofferten fører også Bagorama et stort utvalg vesker i både skinn og syntetisk materiale.
– Vi har en masse forskjellige motemerker, blant annet det store internasjonale merket Guess, som har vært svært populært i mange år.
Guess får du ikke skinn, men kommer i svært gode syntetiske materialer og har et elegant design. Skal du ha skinnvesker, har Bagorama mange gode alternativer:
– Av skinnvesker er vi veldig glade i danske Dixie og Adax. De to merkene har ganske forskjellige uttrykk. Dixie har et litt røffere design, mens Adax nok er litt mer konservativ i stilen. Begge er solide, gode merker og er kjempefine julegaver.

Imponerende herreavdeling

For veskeinteresserte menn, har Bagorama har en stor og variert herreavdeling. 
– Det kommer stadig inn menn som er begeistra for at vi har så bra utvalg innen herreprodukter. Spesielt har vi mange skinnprodukter som er svært populære.
Bagorama ser særlig at de yngre gutta er modigere til å bruke skuldervesker. De mer voksne mennene skal gjerne ha en jobbemappe, sier Holtet.
– Det er uansett ingen tvil om at det er mer godtatt at menn bruker veske enn det var før. 
Hos Bagorama på Metro i Lørenskog finner du produkter både til reise og til hverdags. Her får du hjelp av dyktige og serviceinnstilte medarbeidere. De hjelper deg med å finne den vesken eller den kofferten som passer til ditt behov. Ta turen innom og ta en kikk på det fantastiske utvalget i dag!

Tekst & foto: Ketil Blom

Følg IN magasinet på Facebook