Hjem » Oslo »  Få spa-følelsen hjemme!

Få spa-følelsen hjemme!

Som i resten av interiøret endrer trendene seg også på baderommet. Akkurat nå er en av de største trendene å gjenskape den luksuriøse og avslappende atmosfæren fra spa og hoteller på baderommet hjemme. Trenger du ny inspirasjon til baderommet anbefales du å ta turen til Comfort Skøyen, her kan du blant annet se hvilke muligheter som finnes for å skape ditt eget spa hjemme!

Trendene på baderommet har endret seg mye de siste årene. Noe av det største i trendbildet akkurat nå er uten tvil å gjenskape den avslappende følelsen fra spa og hoteller. 
– Årets trendfarger er jordfarger og grønt. Det skal gjerne være duse toner og vi ser mye mørkt som nesten går over i sort. Dette er med på å gi en litt dempet spa-følelse, forteller Lise-Lotte Lund hos Comfort Skøyen. I butikken i Harbitzalleen holder de nå på å ferdigstille en ny utstilling med et eget spa-rom. 
– Vi håper den vil stå ferdig i løpet av september. Her vil vi fokusere på dusj og velvære, og vise frem serien Vaia fra Dornbracht som er en veldig fin, ny serie som virkelig gir den deilige spa-følelsen. Selve spa-rommet blir bare på fire kvadrat. Vi ønsker å vise at det er fullt mulig å lage en egen spa-avdeling selv om man ikke har et kjempestort bad.
Det er ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal begynne når man skal pusse opp badet. Ikke bare skal det være flott å se på, det skal i tillegg være både funksjonelt og oppfylle en rekke tekniske krav. Hos Comfort Skøyen får du eksperthjelp til hele prosessen, fra befaring og 3D-tegning til ferdigstillelse, slik at du kan senke skuldrene og vite at du er i de aller beste hender.

Innredninger med møbelpreg

De siste årene har baderommet dessuten fått et mer interiørpreg enn bare å være et funksjonelt baderom. Innredningene skal nå gjerne ha et mer møbelpreg enn en typisk baderomsinnredning, noe den populære serien Luv fra Duravit er et godt eksempel på. 
– Vi selger også mye av mindre pyntegjenstander som duftlys, diffusere og skulpturer. Det er tydelig at folk setter pris på å pynte opp litt også på badet. I tillegg er det mer farger på armatur og både gull og roségull er populært. Nå har vi akkurat fått inn en del nyheter på tilbehørssiden, som hyller, lamper med litt mer interiørpreg og ikke minst flere runde speil som er veldig i vinden nå.
I tillegg kan Comfort Skøyen også friste med flere spennende nyheter på innredninger. 
– Blant annet har vi fått inn You, en kjempelekker nyhet fra Dansani. Den kommer i tre forskjellige stiler fra det moderne til det klassiske. Dermed kan man selv velge hvordan møbelet skal se ut. Det er også mulig å ha to forskjellige farger på skroget og frontene. Duravit har også kommet med en veldig flott serie, XViu, som er strammere i formene. I tillegg har de kommet med en rimeligere serie, XBase. Den kommer i ferdige pakkeløsninger, men har fortsatt den samme gode kvaliteten og er superfin, avslutter Lise-Lotte og ønsker alle velkommen til Comfort Skøyen for en hyggelig prat om baderom!

FAKTA: Comfort Skøyen

• Adresse: Harbitzalleen 2a, 0275 Oslo
• Tlf: 22 06 27 30
• Facebook: facebook.com/comfortbutikkenskoyen
• Instagram: instagram.com/comfortskoyen
• Web: comfort.no

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Comfort Skøyen
 

Følg IN magasinet på Facebook