Hjem » Oslo »  Få en sunn og vakker hud

Få en sunn og vakker hud

En sunn og frisk hud gjør at vi ser både yngre og bedre ut. Hos Klinikk Oslo tilbyr de en rekke hudforbedrende behandlinger, i tillegg til de vanlige filler- og toksin-behandlingene. Dermed kan de skreddersy behandlingen til akkurat deg og din hud slik at du får det aller beste resultatet.

Det er få ting som er så viktig for selvfølelsen vår som huden. En frisk hud med jevn hudtone og glød gjør at vi ser både yngre og friskere ut. Samtidig er det en rekke faktorer som påvirker huden, fra solen og været til kosthold, røyking og arv. Med alderen kommer linjer og rynker snikende, huden mister mye av sin naturlige elastisitet og skader fra solens UV-stråler kan føre blant annet pigmentforandringer. 
Hos Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien på Majorstua tilbyr de et bredt spekter av hudforbedrende behandlinger. Dette gjør at de kan skreddersy et behandlingsopplegg for at hver kunde skal få det aller beste resultatet. 
– Før vi starter en behandling benytter vi Visia Hudanalyse til å scanne huden. Dette gir oss god informasjon om tilstanden til huden. Vi ser blant annet ulike problemer som akne, linjer, pigmenter, melasma og rødhet og ikke minst hvor dypt i huden de ligger. Dermed kan vi tilpasse både behandlingen her ved klinikken og finne de riktige hjemmeproduktene, forteller sykepleier Anne Broberg. 
Alle som jobber ved Klinikk Oslo har bred kompetanse og lang erfaring innen sine respektive fag. De tar seg god tid til hver kunde og du får alltid god oppfølging. Her kan du med andre ord slappe av og senke skuldrene i trygg forvissning om at du og huden din er i de beste hender.

Fjerner pigmentflekker

Etter en lang sommer med mye sol er det nok mange som sliter med solskader på huden. Særlig pigmentflekker oppleves ofte som svært sjenerende for de det gjelder. Hos Klinikk Oslo tilbyr de behandling av pigmentflekker med Derma Pen. Dette er en avansert form for microneedling med samme prinsipp som Derma Roller.
– Ikke bare er Derma Pen enklere å jobbe med enn Derma Roller, vi får også mange tilbakemeldinger på at behandlingen med Derma Pen gjør mindre vondt. Behandling med Derma Pen gir gode resultater på både lette og litt dypere pigmentflekker. Det er viktig med et godt samarbeid mellom behandleren og pasient siden man oppnår det beste resultatet ved å kombinere klinikkbehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter. For maksimal effekt er det dessuten mulig å kombinere enkelte peelinger med Derma Pen. 
Det er også noen som har pigmenteringer som ligger dypt i huden. Dette kalles melasma og disse kan aldri fjernes helt. 
– Ved å bruke Visia Hudanalyse ser vi om pigmentflekkene er primært i overflaten av huden eller om det er underliggende melasma. Selv om melasma aldri lar seg fjerne helt kan vi jevne de ut ved å spre melaminene utover og gjøre hudtonen jevnere. Pigmenteringer i overflaten får vi som regel helt bort, sier Anne. 
I tillegg til å være effektiv mot pigmentering gir Derma Pen også gode resultater på linjer, rynker, arr og store porer.

Luksusbehandling for huden

Klinikk Oslo kan også friste med en spennende nyhet innen hudforbedring. Aqua Gold er en luksusbehandling som er perfekt for deg som vil unne huden din det lille ekstra. Den blir ofte kalt «the golden cocktail» og er et serum som inneholder blant annet filler, toksin, vitaminer og aminosyrer. Serumet eller cocktailen blir spesielt tilpasset hudtilstanden til hver enkelt. Den injiseres i huden og er veldig effekt mot blant annet blankhet, grove porer og linjer. I tiden etter får dessuten huden en vakker glød. 
– Aqua Gold er en veldig avansert hudforbedring. Etter behandlingen kan man oppleve litt rødhet i ansiktet i et døgn etterpå, men ellers er det ingen nedetid. 
Det brede spekteret i behandlingstilbud gjør at Klinikk Oslo kan tilby alle grader av hudforbedriger. Deres mest avanserte hudforbedring heter Infini. 
– Infini er en maskin som stikker små nåler 1-3 mm inn i huden og sender deretter radiofrekvensbølger. Dette stimulerer elastinet og collagenet i huden slik at man får en oppstrammende effekt. Infini gir en kraftigere oppstrammende effekt enn Derma Pen og er også perfekt å bruke i kombinasjon med Aqua Gold. Da virker Infini i dybden og Aqua Gold på overflaten, avslutter Anne og ønsker alle velkommen til en uforpliktende konsultasjon hos Klinikk Oslo!

FAKTA: Klinikk Oslo

Adresse: Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo
Web: klinikkoslo.no
Facebook: www.facebook.com/klinikkoslo
Tlf: 22 98 05 38

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook