Hjem » Asker&Bærum »  Et nytt og friskere liv

Et nytt og friskere liv

Har du planer om et nytt og friskere liv i en ny og mer veltrent kropp, men utsetter det stadig? Ønsker du å gå ned i vekt, eller ned en til to størrelser i klær? Har du slappe muskler rundt midjen? Har du hofter eller lår som ingen ukebladdietter får has på? 

1: Beate Melby har drevet Bailine i Bærum fra 2013. | 2: Trude Tokerud har MS og forteller at hun synes Bailine virker både i forhold til muskelstimulering, lymfedrenasje og rastløse bein.
1: Beate Melby har drevet Bailine i Bærum fra 2013. | 2: Trude Tokerud har MS og forteller at hun synes Bailine virker både i forhold til muskelstimulering, lymfedrenasje og rastløse bein.

Da bør du ta turen til Bailine i Bærum. Der har klinikksjef Beate Melby over 20 års erfaring i å hjelpe folk til å få en sunnere livsstil.

God kompetanse

– Vi er nøye på å holde oss oppdatert på forskning knyttet til kosthold og helse. I tillegg drar vi på kurs i inn og utland for å tilegne oss best mulig kompetanse. Det er utrolig mye interessant forskning på feltet, og flere forskere har nå tatt doktorgrad på temaet smertereduksjon ved elektronisk muskelstimulering, så det er overhodet ingen tvil om at Bailine virker. Det er nettopp det med å legge om livsstilen dette handler om, forteller Beate.
Det er en jungel der ute av slanketips og mer eller mindre seriøse kurer. Mye virker, og mye er det rene humbug. Men med hånden på hjertet, hvor mange kjenner du som har gått skikkelig ned i vekt og blitt der? Antagelig ikke mange! Og strengt tatt er det ikke det å gå ned i vekt som er den største utfordringen. Det aller viktigste er å holde seg der. Vi pleier å si at det viktigste sitter mellom ørene.
– Hos oss får du fysisk trening, kostholdsveiledning og motivasjon til å oppnå bedre velvære og en slankere figur.

Beate forteller at flere forskere har tatt doktorgrad på emnet smertereduksjon ved hjelp av elektronisk muskelstimulering
Beate forteller at flere forskere har tatt doktorgrad på emnet smertereduksjon ved hjelp av elektronisk muskelstimulering

Smertelindrende

I tillegg til at Bailines elektroniske apparat gir deg en real omgang styrketrening, har det vist seg at det for mange også virker smertelindrende. Mange av de faste kundene har fått en mye bedre hverdag med Bailine, ikke bare mindre smerter, men også en slankere og bedre trent kropp. Bailine var opprinnelig sentrert rundt kvinnelig figurforming men systemet passer like godt for menn.
– Også har vi dreid fokuset fra slanking og mer i retning av helhetlig helse. Her kommer det mange som ikke kan benytte seg av vanlig trening. Blant annet har vi en del kunder med sykdommer som MS, fibromyalgi og generell muskel og skjelett-problematikk. Disse har veldig bra effekt av vårt system, både når det gjelder vektreduksjon og smertelindring. Også har vi veldig god erfaring med kunder som sliter med artroser i knærne. Muskelstimulatoren vår er helt suveren til å bygge opp støttemuskulatur rundt grunnleddene.
Trude Tokerud var innom klinikken samtidig med IN magasinet. Trude har MS og kunne fortelle at behandlingene virker både i forhold til muskelstimulering, lymfedrenasje og restless legs. Trude fortalte videre at hun merker det godt når hun har hatt opphold i behandlingene, i forbindelse med ferie. Hun gleder seg alltid til å komme tilbake, og bedyret også at det var godt for sjelen å være hos Beate, som hun for øvrig omtalte som både gledesspreder og vitaminbombe. Muligens tidenes attest! Ta turen innom og prøv selv!

Fakta Bailine Bærum

• Adresse: Brynsveien 100, 1352 KOLSÅS
• Telefon: 67 13 85 20
• E-post: baerum@bailine.no
• Webside: bailine.no/bailine-baerum
• Facebook: facebook.com/bailinebaerum

Tekst & foto: Stein O. Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook