Hjem » Oslo »  En ultramoderne ballerinasko som er lett & allsidig

En ultramoderne ballerinasko som er lett & allsidig

Den tidløse elegansen til ballerina-skoen har fått en ultramoderne oppgradering. ECCO har skapt en meget lett og elegant ballerina som gir den moderne kvinnen en sko som passer til nesten enhver anledning.

Du kan enkelt og selvsikkert kle deg opp eller ned med ECCO ANINE. Fra en piknik i parken til en middagsdate eller fra kontoret til helge-shopping, alt mens du nyter ECCOs velkjente lette komfort. Kombiner den med korte bukser, et skjørt eller en kjole. Fremhev enkelheten med et statement-tilbehør, eller bruk den med jeans og en stor skjorte – denne klassikeren ser alltid bra ut. ECCO ANINE er oppkalt etter Anine Frølich, en danser fra 1800-tallet. Den er virkelig en sko for det 21 århundret, laget av ECCOs førsteklasses skinn og med toppmoderne teknologi. Ballerinaskoen vil for alltid være knyttet til ikoniske kvinner som Brigitte Bardot og Audrey Hepburn. 

ECCO ANINE bør ha bred appell blant moderne kvinner, da den finnes i ni forskjellige farger og er laget av et stort utvalg av innovative og trendy materialer fra «ECCO Leather Studio». Disse materialene inkluderer lakk, print, metallisk og ECCO FLUID-TOUCH CALF Leather, samt ECCO FINE CRAQUELURE Leather. Inspirert av kartografisk oversikt over vidstrakte byer og store fjellkjeder, har «ECCO FINE CRAQUELURE Leather» et karakteristisk, sprukket mønster, samtidig som det er mykt og fyldig. Bare ECCO kunne ha levert en slik lett og komfortabel nytolkning av en ikonisk silhuett. 

Ny anatomisk lest

Den nye anatomiske lesten gir et mykere og mer feminint uttrykk, og en rundere hæl og tå som gir foten den beste passformen til nå. I tillegg til dette har ANINE en polstret skinntrukket fotseng, som følger konturene til foten, og gir ekstra komfort mens du går. Den 1,5 mm høye hælen er lett og fleksibel, med SHAPE Shank Technology og mykt ECCO skinnfôr som gjør at ECCO ANINE blir enda mer luksuriøs. Den skinntrukne hælen har samme farge som overdelen for å gi et mer strømlinjeformet look. ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort Technology er utviklet over 3 tiår, og er stadig forbedret i ECCOs forskningslaboratorium. Dette gjør at ECCO ANINE, med sin direkteinnsprøytet, en-komponents P.U såle, har den perfekte balansen av støtte og fleksibilitet. ECCO ANINE sin hæl er fylt med lett og myk P.U, som gir masse lett mykhet med en gang du begynner å bruke den. Samtidig gir FLUIDFORM ™ Technology en integrert, slitesterk binding mellom overdelen og sålen, uten noen av de kompromissene som er vanlig for sko som har sydd eller limt konstruksjon.

I Oslo finner du ECCO Stores i Byporten og i Torggata.

Tekst: Asle Kvinnesland | Foto: Ecco
 

Følg IN magasinet på Facebook