Hjem » Interiør & design »  En oase i ditt eget hjem

En oase i ditt eget hjem

Som i resten av interiøret endrer trendene seg også på baderommet. En av de største trendene akkurat nå er å gjenskape den luksuriøse og avslappende atmosfæren fra spa og hoteller på baderommet hjemme. Hos Comfort Skøyen er de alltid oppdaterte på de siste trendene, og er du på jakt etter ny inspirasjon anbefales du å ta turen innom butikken i Harbitzalleen!

Det er ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal begynne når man skal pusse opp badet. Ikke bare skal det være flott å se på, det skal i tillegg være både funksjonelt og oppfylle en rekke tekniske krav. Hos Comfort Skøyen får du eksperthjelp til hele prosessen, fra befaring og 3D-tegning til ferdigstillelse, slik at du kan senke skuldrene og vite at du er i de aller beste hender.
De ansatte er dessuten alltid oppdaterte på de siste trendene og i butikken på Skøyen finner du en rekke spennende utstillinger fra anerkjente leverandører. Blant annet holder de nå på å ferdigstille en ny utstilling med et eget spa-rom. 
– Den nye utstillingen vil stå ferdig i løpet av sommeren og vil ha fokus på dusj og velvære. Her vil vi vise frem serien Vaia fra Dornbracht som er en veldig fin, ny serie med en deilig spa-følelse, forteller Lise-Lotte Lund. 
Og nettopp det å gjenskape den avslappende følelsen fra spa og hoteller er noe av det største i trendbildet akkurat nå.

Mer interiørpreg

De siste årene har dessuten baderommet fått et mer interiørpreg enn bare et funksjonelt baderom. Dette kommer blant annet frem i den populære serien Luv fra Duravit som har et mer møbelpreg enn en typisk baderomsinnredning. 
– Sittebenker har også blitt veldig populært og vi har fått inn flotte sittebenker fra både Vedum og andre leverandører. Det er tydelig at folk setter pris å pynte opp litt på badet og vi selger mye av mindre pyntegjenstander som duftlys, diffusere og skulpturer. Det har dessuten blitt mer fokus på detaljene på baderommet og armatur med ulike farger og teksturer er veldig ettertraktet. Vi har blant annet flere flotte serier fra Fima, som Tech med ulike teksturer på toppen av kranene og den nye kranen SO som kan fås med tre. Fima har også nettopp lansert en ny kran med treverk som er utrolig stilig, og som også fås til dusj og badekar. I tillegg er børstet stål, matt sort og børstet gull populært.
Farger har kommet for fullt de siste årene. 
– Årets trendfarger er jordfarger og grønt. Det skal gjerne være duse toner og vi ser mye mørkt som nesten går over i sort. Dette er også med på å gi den litt dempete spa-følelsen. Det er mye malte vegger og mange har fliser bare i dusjen. Dette gir et klassisk interiørpreg som står i stil til resten av huset. Vi ser også mye innebygde nisjer og mye mer lyssetting enn tidligere. Avrundede former er også veldig i tiden, særlig er det mye runde speil. Disse kommer i alle mulige fasonger, gjerne med ramme i stål. Mange velger også speil med varmeelement og lysstyring fra et touchpanel. Da slipper man at speilet dugger. Og fra Vedum har vi fått inn noen stilige speil med pendel foran. Badekar er fremdeles ettertraktet og da gjerne frittstående. Det skal helst være matte flater, noe vi også ser på toalettene. Spyletoaletter blir dessuten stadig mer populært i takt med at folk reiser mer, avslutter Lise-Lotte og lover mange spennende nyheter i butikken i løpet av sommeren!

FAKTA Comfortbutikken Skøyen AS

• Adresse: Harbitzalléen 2A, 0275 Oslo
• Tlf: 22 06 27 30
• Epost: post@comfortskoyen.no
• Web: comfort.no/rorlegger/oslo/comfort-skoyen
• Instagram: instagram.com/comfortskoyen
• Facebook: facebook.com/comfortbutikkenskoyen

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Comfort