IN Narvik jul 09

Page 81

I designmerket Bjørg finner vi smykkene for deg som virkelig vil gi en personlig gave. Linda sette sammen sitt eget, personlige smykke. Når vi er inne på temaet lekent kan ikke linda unngå å nevne årets allerede utnevnte slager – diskokuler. - Både i smykker og øredobber vil vi finne mange av disse glitrende kulene, forteller hun. – Det fine er at de finnes i flere prisklasser, så jeg regner med at dette er noe mange vil ønske seg og finne i sin pakke i år.

Personlig I designmerket Bjørg finner vi smykkene for deg som virkelig vil gi en personlig gave. Mange av disse smykkene er utstyrt med fine ord som «ps! I love you» eller «Heart of gold». Det som ellers kjennetegner Bjørg-kolleksjonene er hjerter og gjerne skinnreimer. Dette er utrolig flotte gaver, både som kjæreste- og venninnegave, mener linda. Det føles godt å bære et smykke som er gitt av kjærlighet, og med ordene på i tillegg forsterkes denne følelsen.

Klassisk Vi kommer ikke unna de klassiske julegavene som går igjen år etter år. – Vi selger alltid mye gull og sølv, gjerne med diamanter, forteller Tor-Inge. – Hvitt gull og diamanter går det spesielt mye av, både som smykker, øredobber og ringer. Selv om det kan høres sånn ut er det ikke bare damene som ønsker seg noe fra gullsmeden. – De klassiske herregavene er slipsnåler, enkle anheng og klokker. – Men også her er trendene tydeligere. – Den trendy mannen ønsker seg tøffe smykker i lær, med sølv eller ståldetaljer. Det ligger altså an til en glitrende jul, også i år!

Nº4 2009

81


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.