Hjem » Oslo »  En hel etasje med mote!

En hel etasje med mote!

Dersom du er opptatt av kreativitet og mangfold er Byporten verdt et besøk. Byporten Shopping kan friste kundene med en spennende miks av butikker du ikke finner alle andre steder. I flere av dem finner du eieren selv bak disken sammen med blide ansatte som lever og ånder for faghandel og god service.

Akkurat nå bugner butikkene av sommerens nyheter og i Byporten finner du alt du trenger for å oppgradere garderoben til ferien. Hele plan 2 i senteret er dedikert til mote, klær og sko.

VILA Clothes tilbyr feminine og inspirerende varer i fine kvaliteter og trender. | Hos Urban Pioneers tilbyr Aurora klær til hverdag og fest til han og henne.

Urban Pioneers

Hos Urban Pioneers tilbyr Aurora og de andre blide jentene klær til hverdag og fest til både dame og herre. Urban Pioneers har stort fokus på de små detaljene, det fine snittet og kvaliteten på materialene. Samtidig jobber de bevisst for å ha en bærekraftig produksjon, og benytter blant annet en del resirkulerte materialer.

b.young butikken med dameklær for enhver smak og pris. | Fine Ting er en spennende liten butikk hvor de lever og ånder for god kvalitet og personlig service.

Fine Ting

Fine Ting er en spennende liten butikk som lever og ånder for god kvalitet og personlig service. Her treffer du en gjeng glade ansatte med et stort hjerte for kvalitet, fine ting og god service. De jobber hele tiden med å skape et unikt univers av kjente og mindre kjente merker. Fine Ting er spesielt gode på skandinavisk design og fører merker som Holzweiler, Camilla Pihl, ella&il, MISSMAYA og mange andre.

b.young butikken med dameklær for enhver smak og pris. | Morten og Ragnhild hos mph|milesperhour i gang med å henge opp lekre klær i friske sommerfarger.

mph|milesperhour

En etasje ned er Morten og Ragnhild hos mph|milesperhour i gang med å henge opp lekre klær i friske sommerfarger. mph er et multibrandkonsept som retter seg mot kvalitetsbevisste menn mellom 30 og 50. Her kan moteglade menn boltre seg i merker som Tommy Hilfiger, Matinique, Superdry, Oscar of Sweden og mange flere. Innehaver Morten lover at kundene finner alt de trenger i hans butikk, og klær til både fritid, sport og fest er godt representert i hyllene. Morten har jobbet hardt for å sette sammen merkemiks og kolleksjoner som skal treffe alle kvalitetsbevisste menn midt i shoppinghjertet. I tillegg kan han friste med 30 – 50% tilbud på hele butikken sommeren ut.

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook