Hjem » Asker&Bærum »  En annerledes kjøkkenbutikk

En annerledes kjøkkenbutikk

Bekkestua Kjøkkenstudio er ikke helt som andre kjøkkenbutikker. Ikke bare holder de til på en annen kant av byen enn konkurrentene, som frittstående butikk velger de selv sine leverandører. Her finner du dermed spennende leverandører som Arens og Kungsäter Kök og planlegger du å pusse opp kjøkkenet er det vel verdt å ta turen innom!

Ofte er kjøkkenet det rommet i huset hvor vi tilbringer mest tid og det er nok mange som drømmer om nytt kjøkken. Enten du har konkrete oppussingsplaner eller bare trenger litt ny inspirasjon anbefales du å ta turen innom Bekkestua Kjøkkenstudio. Forretningen som holder til i Gamle Ringeriksvei skiller seg mye fra de store kjedebutikkene og her vil du garantert få nye impulser i jakten på ditt drømmekjøkken. 
Bekkestua Kjøkkenstudio er nemlig noe så sjeldent som en helt frittstående butikk og drives av samboerparet Torill Rolfsvåg og Erik Faale. Opprinnelig het forretningen Crown Kjøkkenstudio Bekkestua med kjøkken fra Crown Imperial, men da de i fjor utvidet med to leverandører til, Arens og Kungsäter Kök, føltes et navneskifte naturlig.

Moderne kjøkken fra Estland

I andre europeiske land er Arens en kjent kjøkkenleverandør, men her til lands er Bekkestua Kjøkkenstudio den eneste butikkforhandleren av Arens. 
– Vi presenterte Arens for første gang på messe i Norge på den store kjøkkenmessen i Telenor Arena i september. Mottakelsen var over all forventning og vi ser at det er økende interesse for Arens også her. Akkurat nå holder vi på å bygge om butikken for å få plass til flere utstillinger med Arens som da vil utgjøre hovedtyngden i butikken, forteller Torill.
Arens produseres i Estland som de siste årene har vokst frem som en av de største produsentene av trevirke og møbler i Europa. 
– De har en stor og moderne fabrikk hvor de kan skreddersy de fleste løsninger uten tillegg i prisen. Modellen med Fenix Nano Teknologi har blitt veldig etterspurt. Fenix er et materiale som har blitt stort i møbelmarkedet. Det er en helt ny type laminat som har supermatte overflater. Får man en ripe så kan den enkelt tørkes av med en klut eller om den er litt dyp så forsvinner den med strykejernet på 90 grader. Dessuten slipper man fingermerker noe som har vært et problem særlig på mørkere kjøkken. Mens mange av konkurrentene som tilbyr fronter i dette materialet kun har fronter i svart og hvitt så har Arens hele 12 farger å velge blant. Det var utrolig morsomt for oss å se den fantastiske mottakelsen vi fikk på messen i fjor og vi gleder oss til å presentere mer av Arens på messen igjen til høsten.

Fleksibilitet

Som frittstående butikk og ikke en del av en kjede har Bekkestua Kjøkkenstudio stor fleksibilitet til å hente inn akkurat det kundene ønsker og tilpasse hvert kjøkken til hver enkelt kunde. Ved siden av Arens fører de også kjøkken fra svenske Kungsäter Kök. Dette er eksklusive kjøkken i heltre laget etter gamle håndverkstradisjoner helt etter kundenes ønsker. 
– Vi setter pris på at vi selv kan velge hva vi ønsker å vise frem og føler det gir oss et fortrinn fremfor kjedebutikkene. Vi forsøker å skifte utstillingene ofte slik at vi får vist frem nyhetene. Det er viktig for oss å holde oss oppdaterte og vi deltar mye på messer i både inn- og utland for å få ny inspirasjon. I tillegg synes vi det er viktig å tilby kundene våre bredde i utvalget, innen hvitevarer har vi for eksempel alt fra de kjente merkenavnene til det mer utradisjonelle som store komfyrer håndlaget i Frankrike. En av de største trendene innen hvitevarer akkurat nå er benkeplater med downdraft ventilatorer. Det er en fin måte å skjule ventilasjonen og man kan ha platetoppen akkurat hvor man vil. Det er også tydelig at mange setter pris på ting som er litt annerledes. Blant annet har vi flotte framskap til kaffemaskinen som har blitt utrolig populære.

Ny designer

Det er ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal begynne når man skal pusse opp kjøkkenet. Hos Bekkestua Kjøkkenstudio får du tett oppfølging gjennom hele prosessen fra begynnelse til slutt. Blant annet får du på forhånd fotorealistiske tegninger av kjøkkenet som til forveksling ligner fotografier. De gjør også totalprosjekter hvor kundene i tillegg til nytt kjøkken også ønsker garderober, bad eller innredning til øvrige rom. 
– Nå har vi dessuten ansatt en ny designer, Kacper Kocemba, som har lang utdannelse innen interiørdesign. Han har et mer kontinentalt og urbant preg på sine design og ser kanskje på kjøkken med litt andre øyne. Jeg tror særlig de som er interessert i design og arkitektur og som ønsker et litt urbant uttrykk vil finne tonen veldig godt med Kacper. Til sammen utfyller vi konsulenter hverandre og kan hjelpe alle uansett stil eller alder. Den eldste kunden vi har solgt kjøkken til var 92 år, mens den yngste var 16 så vi har et vidt spenn i kundegruppen, avslutter Torill.

FAKTA: Bekkestua Kjøkkenstudio

• Adresse: Gamle Ringeriksvei 32
• Telefon: 992 28 877
• E-post: torill@bekkestuaks.no
• Webside: www.bekkestuaks.no
• Facebook: www.facebook.com/crownbekkestua

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Arens & Kungsäter Kök
 

Følg IN magasinet på Facebook