Hjem » Asker&Bærum »  Drømmer du om nytt kjøkken?

Drømmer du om nytt kjøkken?

Kjøkkenet er uten tvil et av husets viktigste rom. Her samles familie og venner til hverdags og fest. Derfor er det så viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et sted vi trives. Planlegger du å pusse opp kjøkkenet er det vel verdt å ta turen innom Drømmekjøkkenet. Her får du hjelp av dyktige kjøkkenkonsulenter slik at du får akkurat det kjøkkenet som passer perfekt til deg og dine behov!

De siste årene har kjøkkenet utviklet seg stadig mer mot et allrom, gjerne med åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet er ofte et samlingspunkt i hjemmet hvor vi både lager mat, spiser, jobber, gjør lekser og tilbringer tid sammen med gode venner og familie. Planlegger du å pusse opp kjøkkenet anbefales du å ta turen innom Drømmekjøkkenet. I deres store og innbydende lokaler på Billingstadsletta finner du en rekke utstillinger av både kjøkken, bad og garderober som garantert vil gi deg ny inspirasjon.
Drømmekjøkkenet er den norske grenen av det svenske selskapet Ballingslöv som i år feirer 90-årsjubileum. 
– Ballingslöv ble etablert i 1929 og i anledning jubileet har de lansert en ny front i en lekker grønngrå farge. Med innfelt grep har den et litt industrielt og minimalistisk uttrykk. Vi har akkurat fått den i utstilling og har allerede fått mange positive tilbakemeldinger, forteller daglig leder Benjamin Bruzell Roll og kjøkkenkonsulent Anna Faaberg hos Drømmekjøkkenet Billingstad.

Skreddersyr ditt drømmekjøkken

Ballingslöv er et kjent navn i Sverige og all produksjon foregår fremdeles i det lille tettstedet ved samme navn i Skåne. De startet opprinnelig som et treforedlingsfirma og Drømmekjøkkenet er fremdeles kjent for sin gode kompetanse på treverk. 
– Siden alt produseres på vår egen fabrikk har vi god kontroll på hele prosessen. I tillegg gir det oss muligheten til å skreddersy løsninger som kundene etterspør. Ingenting leveres flatpakket, men blir satt sammen på fabrikken noe som gir en helt annen kvalitetssikring på alt fra materialvalg til monteringen. Personlig service står alltid i fokus hos oss og hver kunde får en egen kontaktperson som følger de gjennom hele prosessen fra hjemmebesøk og oppmåling til tegning og koordinering. 
Fabrikken er dessuten svært nøye når de plukker ut trevirke til dørene både i heltre og finer. 
– Vi ser at stadig flere ønsker kjøkken i trestruktur noe som passer oss godt siden vi har erfaring og lidenskap rundt tre. Prikken over ièn er våre treskuffer. Det er en helt unik designskuff som vi våger å påstå er blant de aller beste på markedet. Den utnytter hele skroget samtidig som den er pen å se på.

Mer møbelpreg på kjøkkenet

I takt med at skillet mellom kjøkken og stue har blitt mer visket ut stilles det også høyere krav til kjøkkenløsningen. 
– Vårt kjøkkenkonsept System 10 har en tynn innramming rundt skroget noe som gir kjøkkenet mer møbelpreg og fjerner litt av kjøkken-følelsen. Dette gjør det perfekt i en åpen løsning mot stuen. Vårt andre konsept, Classic, har også en rammeløsning, men en tykkere ramme og en fremtrukket lav sokkel som gir følelsen av et mer plassbygd snekkerkjøkken. Alle modellene våre fås både med og uten håndtak. Håndtak, og helst designhåndtak, har blitt veldig trendy igjen. Drømmekjøkkenet er en av butikkene i området med absolutt størst utvalg innen både håndtak og benkeplater. Vi har benkeplater i alle mulige utførelser og kvaliteter, også fra lokale leverandører.
Stadig flere av oss har oppdaget gleden ved å lage mat fra bunnen, gjerne sammen med familie og venner. Hvitevarene har derfor blitt enda viktigere på kjøkkenet. Hos Drømmekjøkkenet finner du alle de kjente hvitevaremerkene som Miele Gaggenau og Siemens og de har et stort uvalg i både dampovner, vinskap, vakuumskuffer og benkeventilatorer. 
– De fleste velger ventilator nedfelt i benkeplaten istedenfor en stor kjøkkenvifte som tar opp mye plass. Da fjerner man dessuten mye av kjøkkenpreget. Mange ønsker seg dessuten to ovner. Vårt motto er at kjøkkenet skal være en kilde til hverdagsglede og da er det viktig at det er godt sted å lage mat.
Drømmekjøkkenet kan også friste med bad og garderober ved siden av kjøkken. Og ønsker man en rød tråd gjennom huset er det også mulig å bruke kjøkkenmoduler til å lage for eksempel en skjenk eller en TV-benk. 
– Vi selger fremdeles mest hvite og grå kjøkken, men trendene går litt mer mot tre og litt farger. Men det er helt nøytrale og duse farger, selv om de mørke fargene også kommer litt. Et kjøkken skal jo vare i 20-30 år og da er det viktig at man velger en farge man ikke blir lei av med en gang, avslutter Benjamin og Anna og ønsker alle velkommen til Drømmekjøkkenet på Billingstad! 

FAKTA: Drømmekjøkkenet Billingstad

Adresse: Billingstadsletta 17a, 1396 Billingstad
Telefon: 459 50 500
E-post: post@dkbillingstad.no
Webside: www.drommekjokkenet-billingstad.no
Facebook: www.facebook.com/DrommekjokkenetBillingstad

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Drømmekjøkkenet
 

Følg IN magasinet på Facebook