Hjem » Helse & velvære »  Din naturlige skjønnhet i fokus

Din naturlige skjønnhet i fokus

RÛ Klinikken i Salevågergata 10 er en kosmetisk klinikk og kursinstitutt grunnlagt av kosmetisk lege Dr. Rolah. Her utfører de kosmetiske behandlinger som både forebygger og forbedrer. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus og RÛ Klinikk hevder at de alltid oppnår et naturlig resultat.

Dr. Rolah er en av landets eneste kosmetiske leger med flere års erfaring fra både innland og utland, London og Sverige for å nevne noen. Etter medisinstudiet tok hun turnus ved sykehuset i Stavanger, og startet sin kosmetiske praksis i samarbeid med BeWell klinikken. Hun har også skrevet boka Frisk Hud, gjestet God Morgen Norge flere ganger, Helsekontrollen på TV2, Norgesglasset på radio og blitt intervjuet i kjente magasiner som KK, Stella Magasinet, VG og minmote.

En rekke ulike behandlinger

PRP behandlingen, også kalt vampyr behandlingen eller Dracula terapi tok verden med storm etter at blant andre Kim Kardashian frontet den i 2013. Dr. Rolah var den første til å introdusere denne behandlingen i Rogaland, og muligens også hele Norge. Den har siden den gang fått mange tilhengere og er en av signatur-behandlingene hos RÛ. Blodets reparerende egenskaper resulterer i en glattere, fastere hud, som både ser og føles yngre. Denne behandlingen er også fin mot hårtap og alle former for inflammasjon i hud og vev. Hos i RÛ Klinikken inkluderer PRP behandlingen mikroneedling for en mesoterapi effekt. Initial effekt som glød og bedret hudstruktur sees etter 2–4 uker, men maksimum effekt sees etter 4–6 mnd.

Mikroneedling har lenge blitt utført i kosmetikkens verden, og med god grunn. Den har mange bruksområder og har dokumentert effekt på både kollagenstimulasjon, reduksjon i arr og porer, samt pigment forbedring for å nevne noe. 
– Vi kombinerer ofte mikroneedling med andre behandlinger som PRP, skinbooster, og peelinger.

En annen av RÛ Klinikkens signaturbehandlinger er «EYES». Denne behandlingen består av en lett øyepeel som forbedrer elastisitet av huden rundt øyet, minsker rynker, og fjerne pigmenteringer. Super i kombinasjon med behandlingen TearTrough mot mørke ringer. Inkluderer rens, peel, meso, og LED lys.

Klinikken tilbyr også en rekke andre behandlinger som Prophilo, trådløft, rynkebehandling og DIF. Behandlingene blir utført av Dr.Rolah selv og sykepleier Katrine Rein. Hun har siden 2006 jobbet med kosmetisk medisin, og har over tid opparbeidet seg bred erfaring innen injeksjonsbehandlinger, laserteknologi og medisinsk hudpleie. Hos RÛ Klinikken er du i trygge hender.

FAKTA RÛ Klinikken

Adresse: Salvågergata 10, Stavanger
Web: ruklinikken.no
Tlf: 413 80 447
E-post: post@ruklinikken.no
Facebook: facebook.com/ruklinikken
Instagram: instagram.com/ruklinikken

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Marie Thorsen
 

Følg IN magasinet på Facebook