Hjem » Oslo »  Delikat undertøy for alle fasonger

Delikat undertøy for alle fasonger

Flotte kampanjer til tross; undertøysavdelingen på H&M er et tilbakelagt stadium. Etter å ha født to barn er ikke den svenske kjeden lenger noe alternativ. Det har den for så vidt ikke vært på lenge.
Article image

Det er en fagbutikk jeg vil ha. Et sted hvor utvalget er godt, og personalet vet hvordan en BH skal sitte. Lykken var derfor stor da jeg oppdaget Next to Nothing på Vika Terrasse.

Article image

Funksjonelt og lekkert

Next to Nothing åpnet dørene i høst, og har allerede rukket å opparbeide seg en tilfreds kundekrets. Ikke uten grunn. Her får man kyndig hjelp uansett behov.
– Alle kvinner er forskjellige, et faktum som også gjelder den enkelte byste. Det er viktig å finne en BH som sitter godt. Det gjør man ikke gjennom målebarometre på internett. En BH må tilpasses individuelt, og dette ser vi best når kunden kommer i butikken. Det finnes utallige variasjoner merkene imellom, forteller innehaver Tone Rossing, som etter nesten tjue år i bransjen vet hva hun snakker om.

Article image

Og om noen eventuelt skulle tro det...

God passform er ikke ensbetydende med trauste modeller i kjedelige farger. Hos Next to Nothing er lekker design like viktig som plaggets funksjon. Undertegnede blir plutselig pinlig oppmerksom på hva som skjuler seg under ytterklærne; det som en gang var en hvit bomullstruse og en velbrukt BH i en grell farge. Jeg minnes vagt en artikkel om franske kvinner – som ikke engang ville overveid en så udelikat kombinasjon. For dem eksisterer bare det raffinerte. Det er på høy tid at også jeg finner tilbake til «den franske kvinnen» i meg selv.

Store størrelser

Jeg får god hjelp. Undertegnede, som har A-cup, blir anbefalt modellene fra Prinsesse Tamtam – trendy og delikat undertøy som, tro det eller ei, får bysten min til å fortone seg både større og fastere.
Men om IN magasinets utsendte skjemmes av liten byste, sliter andre med det motsatte.
– Vi har et uvanlig godt utvalg for kvinner med stor byste. Lise Charmel, for eksempel, er suveren på passform. Det er en design som støtter, løfter og ser helt fantastisk ut. Kvaliteten er dessuten fremragende. Dette er produkter man kan ha i mange, mange år, forteller Tone.
Ferme kvinner kan i tillegg glede seg over et solid utvalg badetøy.
– Alle kan ta seg godt ut i bikini. Det gjelder bare å finne en modell som sitter riktig, fortsetter Tone.

Kunden i sentrum

Foruten bade- og undertøy, har Next to Nothing også et bredt utvalg strømper, nattøy og underkjoler. En hel hylle er dessuten viet produkter fra Magic – fantastiske hjelpemidler for enhver anledning.
Det er tydelig at butikken setter kunden i sentrum. Betjeningens setter sin stolthet i at hver eneste person skal føle seg unik – også menn, på jakt etter en julegave i siste liten.
– På det feltet er vi helt suverene, avslutter Tone med et smil, og legger til at det selvfølgelig også gjelder for avdelingen på Sandvika Storsenter.

Tekst: Siri Gerrard  Foto: Stian Broch