Klær & mote »  De perfekte julegavene

De perfekte julegavene

Er du på utkikk etter den perfekte julegaven som vil glede mottakeren i mange år fremover? Da bør du ta turen innom Thune. Her finner du et bredt utvalg smykker, klokker og diamanter fra det klassiske og tidløse til de siste trendene. Med andre ord noe for enhver smak og anledning!

Med julen rett rundt hjørnet er det nok mange som har begynt å planlegge både julegavene og selskapsantrekket. Hos Thune finner du ikke bare julegavene som garantert vil vekke glede og begeistring, men også tilbehøret som vil tilføre selskapsantrekket det lille ekstra. Det brede utvalget av smykker, klokker og diamanter i ulike stiler og prisklasser gjør dessuten at du finner alt fra flotte venninnegaver til den helt spesielle gaven til din utkårede. 
I over 160 år har Thune vært en av Norges ledende gullsmeder og diamantforhandlere. I dag kan de skilte med hele 17 fysiske butikker i tillegg til nettbutikk. Her presenterer de både sine egne diamant- og sølvkolleksjoner, samt nøye utvalgte merkevarer innen klokker og smykker. Med andre ord gode gaveideer til alle livets små og store anledninger. Fagkunnskap er et viktig nøkkelord hos Thune og i alle butikkene jobber det fagfolk. Smykker og klokker er jo noe som skal vare livet ut og gjerne gå i arv til neste generasjon. Derfor er det ekstra viktig at du vet at de du handler hos har den riktige fagkunnskapen og kan yte både den nødvendige servicen og gi gode råd og veiledning.

Gult gull er tilbake!

De siste årene har hvitt gull vært den store trenden både innen smykker og gifteringer. Men produktdirektør Anne Skjefstad hos Thune bekrefter at nå har gult gull virkelig kommet på banen igjen. 
– De siste årene har det vært mye hvitt gull, men vi ser at interessen for gult gull er økende. I flere av våre kolleksjoner som i den klassiske enstensserien Elegance er det nå stadig flere som velger å gå for det klassiske gule gullet. Den samme trenden ser vi også når det kommer til gifteringer. Tradisjonelt var jo gifteringer i gult gull, men også her har hvitt gull dominert de siste årene. Men nå er endelig det gule gullet tilbake igjen for fullt og det er jo veldig rent og lekkert med en ring i gult gull og for eksempel en eller flere diamanter. Gifteringen skal man bære hver dag resten av livet og vi ser at mange ønsker å gjøre litt ekstra ut av damens ring med diamanter. 
Akkurat nå er dessuten smykker med gullmynter som anheng veldig i vinden og dette er nok et smykke som vil ligge under mange juletrær i år. 
– Man får gullmyntene i ulike størrelser og med håndfattede diamanter om man ønsker. Det er et veldig personlig smykke hvor man kan gravere stjernetegn, initialer eller navn. Både smykker og armbånd kan man gjerne kombinere flere forskjellige i lag på lag. Gullenkene fra 90-tallet er også tilbake igjen. Mange henter frem gamle armbånd fra smykkeskrinet og vi har en rekke flotte armbånd man kan kombinere de med.

Miks og match med øreringer og fargerike stener

Blant de absolutt største trendene innen smykkeverdenen akkurat nå er creoler og fargestener, noe man ser mange eksempler på om man blar litt i de store motemagasinene. I den vakre kolleksjonen Joy by Thune får du begge deler i en mesterlig kombinasjon og det er stor sannsynlighet for at dette blir en av julens bestselgere. 
Joy by Thune består av øreringer med nydelige smykkestener i flere farger fra korallrosa til ulike blånyanser, lilla og dus grønn. 
– Siden creolene og ørehengene kan kjøpes hver for seg kan du enkelt mikse og matche akkurat som du ønsker. Til hverdags kan du for eksempel bare bruke creolene og så forvandles de enkelt til det perfekte tilbehøret til julefesten ved å henge på en vakker sten. Creolene kommer i både hvitt og gult gull, mens man kan velge blant en rekke ulike stener som perler, topas, ametyst og rosenkvarts innen ørehengene. Dette er jo dessuten en perfekt julegave hvor man kan ønske seg øreheng med andre stener ved senere anledninger, avslutter Anne og ønsker alle hjertelig velkommen til en av Thunes butikker for en hyggelig julehandel!

FAKTA: Thune

• Nettbutikk: www.thune.no
• Butikkoversikt: www.thune.no/butikker
• E-post: kundeservice@thune.no
• Telefon: 810 0 1857
• Instagram: www.instagram.com/thune_jewelrywatches
• Facebook: www.facebook.com/Thune.Jewelry.Watches

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Thune

Følg IN magasinet på Facebook