Hjem » Oslo »  Danseglade pedagoger

Danseglade pedagoger

Den nyåpnede JUMP Dansestudio som ligger rett ved Østerås T-banestasjon består av proffe instruktører og et godt og variert dansetilbud for store og små.
JUMP dansestudio har dyktige pedagoger med utdannelse innenfor både dans og pedagogikk. De har lang erfaring med å lære bort til både barn og voksne.
– Vi fokuserer på danseglede og energi, sier Beate Kleven, utdannet danser og pedagog, som sammen med Åse Karine Holmen, koreograf og pedagog, driver JUMP Dansestudio.For alle

I de 2 nyoppussede lokalene med spesialgulv kan folk få boltre seg med alt fra klassisk ballett, hip-hop, og breakdance og til selskapsdans og pilates, og alt midt i mellom, forteller de.
Her er det åpent for alle som ønsker å danse og trene, i alle aldre og på alle nivåer.
– Her er det et veldig godt variert tilbud, hvor danserne får en skikkelig work-out til fengende musikk og rytmer, samtidig som de har det gøy, sier Åse Karine Holmen.
Beate og Åse har jobbet sammen lenge, og ønsker nå å skape et dansemiljø på Østerås/ Eiksmarka.
– Det er etterlengtet her ute, forteller de.

Ragga Jam® og SalsaSola®

De har spesialisert seg på to undervisningskonsepter. Ragga Jam® er utarbeidet av JUMP›s egen Åse Karine Holmen.
– Dette er afro- jamaicansk gatedans, blandet med forskjellige stilarter, som hip hop, salsa og house, forteller Åse.
– Her kreves ingen forkunnskap, her er det bare å hive seg uti og ha det gøy, avslutter Åse.
Et annet konsept de har er SalsaSola®.
– Konseptet er utviklet av koreograf og pedagog Linda Burns og Ragga Team Norge. Salsa forbindes med pardans, men konseptet er her salsa alene. JUMP Dansestudio er de eneste i Norge som tilbyr dette, forklarer Beate.

Besøk

Søndag 21. sept. fikk JUMP Dansestudio besøk av vinneren i «So you think you can dance- Skandinavia», Mona Berntsen og finalist Siv Gaustad. – Mona holdt workshop i Hip hop mens Siv underviste i Lyrisk jazz, forteller Beate som kan fortelle at dette ble en kjempesuksess. Vi håper på å få flere slike workshoper til neste semester. Det er muligheter for gratis prøvetimer – for timeplan se:

www.jumpdansestudio.no

Tekst: Trine Halvorsen-Kvalnes