Klær & mote »  «En kjoledrøm i Lillestrøm»

«En kjoledrøm i Lillestrøm»

Er du så heldig å bli bedt i selskap, kanskje er det et bryllup på gang, eller en annen festlig begivenhet fremover som gjør at du må ut på jakt etter den perfekte kjolen? 

I butikken Anna Johnson henger det meter på meter med lekre kjoler, og innehaver Hanne Martinsen, som har drevet butikken i snart 8 år, kan fortelle at de legger sin stolthet i å gi kundene god og personlig hjelp og veiledning til å finne rett kjole med riktig tilbehør. 
– Her kan vi hjelpe deg å sette sammen lekre antrekk til alle store anledninger. Nå på sommeren er det jo mange bryllup, så enten du er forlover, en av de utkåredes mor, gjest eller jubilant, finner vi garantert det som kler nettopp deg, forteller Hanne.
– På starten av 2019 åpnet vi faktisk en egen brudeavdeling med brudekjoler i ulike priskategorier. Det har så langt vært en skikkelig suksesshistorie, forteller Hanne Martinsen entusiastisk. 
– Bruden booker enkelt en prøvetime via vårt online booking system og ser hva som er ledig. Prøvetime hos oss er gratis. Da får du en egen brudekonsulent som guider deg gjennom havet av kjoler, og sørger for et sluttresultatet blir akkurat slik du ønsker det. Det kan være litt svimlende mye å ta stilling til når man skal planlegge et bryllup. Det kan være mye nerver og forventninger, og mange viktige valg som skal tas. Mange finner det befriende å få god og kvalifisert hjelp i avslappende omgivelser. Det setter vi vår ære i å tilby hos oss. Vi har til og med et eget område med eget prøverom for brud, og et sitteområde for følget, slik at bruden kan ha full fokus på å finne drømmekjolen!

Dekker de fleste store anledninger

Men Anna Johnson dekker de fleste store anledninger enten det er skoleball, jubileum, dåp eller noe annet spesielt. 
– Vi har garantert det du er på jakt etter!

Et antrekk er som kjent ikke komplett uten riktig tilbehør, derfor har butikken selvsagt et svært godt utvalg av sko, vesker og smykker også.
– De aller fleste kundene våre bruker mye tid på nett for å søke inspirasjon, derfor har vi satset mye på flotte hjemmesider, og en skikkelig nettbutikk, kan innehaver Hanne fortelle oss.
– Men for all del, fortsetter hun. 
– Det kan være litt skummelt å kjøpe en selskapskjole på nettet og mange ønsker å komme å prøve kjolen før de kjøper den, derfor vil nettbutikken vår i mange tilfeller fungere som et utstillingsvindu. De ansatte i butikken er jo og veldig flinke til å se hva du kan kle, derfor hender det ofte at vi kan finne en kjole du ser kjempeflott ut i, som du ikke hadde tenkt å prøve selv. Service står i fokus hos oss, og vi ønsker oss bare fornøyde kunder. Er våre kunder flotte på fest, er de de beste visittkort for oss, smiler Hanne.

FAKTA: Anna Johnson

• Adresse: Adolph Tidemands gate 31, 2000 Lillestrøm
• Nettbutikk: annajohnson.no
• Facebook: facebook.com/annajohnsonshop
• Instagram: instagram.com/annajohnsonshop
• Telefonnummer: 63 81 50 22

Av: IN magasinet
 

Følg IN magasinet på Facebook