Hjem » Trondheim »  Årets beste julegave

Årets beste julegave

Slettvoll har i mange år vært en av Norges mest anerkjente merkevarer innen møbler og interiør. Hvorfor kan du nå se beviset på i bedriftens nye praktbok. I den har de besøkt fjorten ulike hjem. Hvert av dem med sin egen stil, men med en felles lidenskap og forkjærlighet for Slettvolls tidløse møbler. Her er hus ved sjøen, hytter på fjellet, moderne funkishus og klassiske leiligheter.

– Vi håper boken kan være til inspirasjon for både innredning og dekorasjon, forteller Torill Slettvoll.

Fra Stranda til Stockholm

Fordi Slettvoll har tett kontakt med kundene sine, visste de at det rundt om kring fantes mange flotte miljøer basert på deres møbelløsninger.
– Hvorfor ikke lage en bok der vi får vist dem frem? tenkte vi. Det er sikkert fort gjort. Ingenting viste seg imidlertid å være ”fort gjort”. Alt tok lenger tid enn planlagt og prosjektet måtte gjennomføres side om side med den daglige driften. Det var litt slitsomt til tider, men når vi nå ser resultatet av all jobbingen er vi utrolig stolte. Vi setter stor pris på å få vise at Slettvolls møbler passer like godt i et sommerhus på Møre som de gjør i en klassisk leilighet i Stockholm. At vi kan komme så mange ulike mennesker med ulik smak i møte er en glede, sier Torill Slettvoll.
Det er vanskelig å ikke bli imponert. Boken gjenspeiler Slettvoll på ypperlig vis. Hver side vitner om møblenes delikate og enkle uttrykk; hver minste detalj oser av solid håndverk og god kvalitet.
At stadig flere sverger til Slettvoll når det skal investeres i nye møbler er på ingen måte overraskende. Boken viser også på fremragende vis hvordan selskapet representerer en hel livsstil og hvordan man kan sette et Slettvoll-preg på hjemmet sitt ved hjelp av noe så enkelt som en pute, et teppe eller et lys.

Til inspirasjon og glede

Torill Slettvoll takker først og fremst kundene for at bokprosjektet lot seg gjennomføre. 
– Vi har så utrolig mange flotte kunder! Hadde det ikke vært for alle dem som har åpnet dørene til hjemmene sine hadde jo ikke dette gått. Å se alle disse stedene har vært utrolig inspirerende, sier hun.
Videre har dyktige fotografer, tekstforfattere, stylister og grafikere alle bidratt til at boken er blitt det flotte verket som nå presenteres.
– Det har vært et fantastisk teamarbeid og jeg er dypt takknemlig over å ha så dyktige folk rundt meg. Nå håper vi at boken kan bli like inspirerende for kundene våre som det den har vært for oss, avslutter Torill Slettvoll.
Det kan hun være i trygg sikkerhet om at den vil bli. Boken er den perfekte gave, både til en selv og til andre. Med fyr i peisen og med et pledd over bena kan man tilbringe romjulen med å drømme seg bort i de Slettvollske hjem. Den lille familiebedriften fra Stranda har all grunn til å være stolte av seg selv. Ord blir overflødige. La møblene, interiøret, hjemmene og boken tale for seg selv.

Ønsker du å se nærmere på boken eller Slettvolls møbler kan du ta turen til Slettvoll Trondheim i Dyre Halsesg. 1B.

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Slettvoll