Hjem & fritid »  Byens beste

Byens beste

Rolf’s Elektro har en egen plass i mang en sørlendings hjerte. Selv er jeg én av dem, og det til tross for at jeg flyttet fra landsdelen for mange år siden. Butikken og jeg har nemlig en liten «historie» sammen.

Da jeg første gang hadde behov for en tørketrommel ble den, tro det eller ei, fraktet fra Sørlandet til Oslo. Svigermor spanderte, og med adresse i Kristiansand var det ikke snakk om å kjøpe den noe annet sted enn hos Rolf’s Elektro. At Oslo kunne tilby noe til samme kvalitet og gode pris hadde hun ingen tro på. Sannsynligvis hadde hun rett. Nesten femten år senere virker tørketrommelen fortsatt.

Lokal suksess

I en verden der de store elektronikk-kjedene dominerer markedet er det godt gjort at Rolf’s Elektro holder stand i bybildet. Kall det gjerne en bragd. 
– Hva er hemmeligheten for å oppnå en slik suksess i et så tøff bransje?
– Oppskriften er egentlig såre enkel. Solid service, gode priser og produkter av høy kvalitet, forteller Svein Kristian Vikstøl, avdelingsleder for Rolf’s Elektro Sørlandsparken.
Når det kommer til for eksempel hvitevarer er de landsdelens ledende forhandler.
– Vi holder oss kun til merker og produkter vi kan stå inne for. Bosch/Siemens, Miele, Electrolux/AEG, Asko, Gorenje og Grundig – for å nevne noen. Ønskes integrerte løsninger kan vi selvsagt ordne det. Produktene våre kan tilpasses alle nye typer kjøkken. 

Gratis levering

Det er riktignok ikke bare å bære med seg et kjøleskap ut av butikken og hjem. Det må leveres. Dette gjør Rolf’s Elektro helt gratis.
– Denne tjenesten gjør at kundene våre slipper ekstrakostnader i forhold til ikke bare levering, men også henting og installering. Vi tar gjerne med oss eventuell retur eller søppel om det er ønskelig. Sjåførene våre har dessuten faste ruter til Hovden og Indre Agder og vi leverer selvsagt også til hytteeiere i skjærgården. Det faktum at vi er en selvstendig bedrift gjør det også enklere for kundene å gi beskjed om eventuelle feil eller mangler. Vi er raske til å bytte innenfor garantitid eller å koble inn reparatør om det skulle være nødvendig. 
Rolf’s Elektro ble dessuten nylig klassifisert som Miljøfyrtårn-bedrift, og har dermed forpliktet seg til å bidra til økt miljøbevissthet både internt og eksternt. Alle kunder kan derfor være trygge på at søppel og avfall blir levert der det skal.

Fra generasjon til generasjon

Rolf’s Elektro omfatter nå to butikker. Én i Kristiansand sentrum og én i Sørlandsparken. God atmosfære og kyndig betjening kjennetegner dem begge.
– Det er viktig for oss at forretningene skal være et godt sted å være, selv om det bare er for å slå av en prat. Det kan være noe så enkelt som at de eldre får en stol å sitte på og en kaffekopp i hånden før de tar med seg støvsugerposene og vender nesa hjemover. Kundene våre skal aldri oppleve at de bare er én i mengden. At vi nå erfarer at tradisjonen med å handle hos oss videreføres til neste generasjon er selvsagt ekstra hyggelig. Da vet vi at vi gjør noe riktig.

FAKTA: Rolf’s Elektro

• Avdelinger:
- Sørlandsparken: Barstølveien 58,4636 Kristiansand
- Elvegata: Øvre Fergested 1, 4614 Kristiansand
- Lager: Stemmane 11, 4636 Kristiansand 
• Telefon: 381 79 200
• Webside: rolfselektro.no
• Facebook: @RolfsElektroAS
• Instagram: @rolfselektro

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Rolf’s Elektro
 

Følg IN magasinet på Facebook