Hjem » Asker&Bærum »  Bærum har blitt velsignet med et eget mattempel!

Bærum har blitt velsignet med et eget mattempel!

Hos Coop Mega Meglergården er hele butikken klar for storinnrykk av ivrige bæringer med handlelister fulle av sesongens varer.

En bukett med serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere.
En bukett med serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere.

Velfylte ferskvaredisker og kunnskapsrike fagfolk står klare med gode råd og tips til å gi kundene inspirasjonen, og hjelpen de trenger til en vellykket høst i matveien.
– Sammen med kunnskapsrike ansatte er det nettopp det brede utvalget som skiller oss fra mange andre butikker, forteller butikksjef Malin.
Siden Coops selvtitulerte mattempel åpnet dørene før sommeren har stadig flere fått øynene opp for det som må være en av Norges desidert beste butikker. Her er det kompromissløs satsning på utvalg, kvalitet og service. I et land preget av altfor mange butikker med dårlig utvalg og ensidig fokus på pris, er denne butikken en sann gave for alle som er opptatt av mangfold, kvalitet og utvalg.
– Ettersom vi satser på at alt skal se innbydende og lekkert ut tror mange at dette er en veldig dyr butikk. Det er en sannhet med modifikasjoner, sier Malin.
– Det er jo nettopp det som er så fint med denne butikken. Det enorme utvalget! Her tilbyr vi kundene hele spekteret av varer. Fra våre egne X-tra produkter og vanlige hverdagsprodukter til dyre og eksklusive varer, som for eksempel tørrmodnet kjøtt og biffer fra eksklusive japanske raser. Også ønsker vi å inspirere folk. Derfor satser vi hele tiden på å gjøre butikken vakker og gjøre spesielt ferskvaredisken så innbydende som mulig.

Vakkert inngangsparti. Butikksjef Malin med fornøyd stamkunde.
Vakkert inngangsparti. Butikksjef Malin med fornøyd stamkunde.

Service

– Vi har en helt enestående service her, sier Malin videre. 
– Vi har 35 ansatte i denne butikken og mange har jobbet i Coop systemet i mange år i forskjellige funksjoner, så her treffer du virkelig folk som kan sitt fag. Også setter vi servicen i høysetet. 
Her kan du godt komme inn og få hjelp hvis du for eksempel skal ha et stort selskap og ikke aner hva du skal servere. Dersom kunden savner en eller annen vare i butikken, strekker de seg alltid langt for å ta den inn.
– For oss er det også helt naturlig å ta oss tid til å følge kunden rundt i butikken og hjelpe til med handlelisten.

Fiskeansvarlig Hilmar med feit laks og røslige sjøkreps.
Fiskeansvarlig Hilmar med feit laks og røslige sjøkreps.

Ferskvaredisken

I tråd med butikkens egenerklæring om at de er et «Mattempel» er det naturlig at de satser ekstra hardt på å tilby en fantastisk ferskvaredisk. For å sikre skyhøy kvalitet på ferskvarene har de ansatt den selverklærte «matnerden» Phillip Rønsen som ny ferskvaresjef. Phillip er utdannet kokk og har bred erfaring både fra Coop systemet og fra restaurantbransjen. Med like deler entusiasme og selvtillit forteller Phillip oss at målet simpelthen er å kunne presentere Norges beste ferskvaredisk. Vi i IN magasinet lot i aller høyeste grad imponere både av vareutvalget, den tydelige satsningen på kvalitet og det visuelle inntrykket. At de i tillegg har tørrmodningsskap med de mest fantastiske entrecoter, og i tillegg lover at de i nær fremtid skal tilby tre typer østers, får denne journalistens gourmethjerte til å slå litt fortere. Om Phillip allerede har nådd målet om å bli norgesmester i ferskvare kan vi ikke uttale oss om. Det vi derimot kan fastslå er at her i Bærum er det Coop Mega Meglergården mot røkla. Her prater vi KO i første runde og fallseier. Uansett hva konkurrentene kommer opp med for å svare på denne satsningen, vil det uansett være en soleklar vinner også i fremtiden. Kunden!

Coop Mega Meglergården


Tekst & foto: Stein O. Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook