Hjem » Oslo »  Badetøy i alle regnbuens farger

Badetøy i alle regnbuens farger

Trenger du ny bikini før sommeren setter inn for alvor? Da anbefales du å ta turen til Next to Nothing på Byporten. Her finner du bikinier og badedrakter i alle regnbuens farger og viktigst av alt - i alle fasonger og størrelser!

Endelig er sommeren her. Og er du på utkikk etter ny bikini eller badedrakt er det vel verdt å avlegge undertøysspesialisten Next to Nothing i 2. etasje på Byporten et besøk. Her finner du nemlig badetøy i alle passformer og størrelser, blant annet kan de skilte med bikinioverdeler fra A-cup til I-cup. Med andre ord er du nærmest garantert å finne den bikinien som passer perfekt til deg uansett kroppsfasong.
– Når de først kommer hit er det mange som sier at de skal ha badedrakt og absolutt ikke bikini, siden de mener at de ikke kan gå med bikini. Men alle kan ha bikini, det gjelder bare å finne den riktige passformen, forteller butikksjef Carina Helen Nilsen.
Ved siden av butikken på Byporten finner du også Next to Nothing i Sandvika, Tønsberg og Vika Terrassen.

Personlig service

Enten du er på jakt etter nytt undertøy eller badetøy er en av de mange fordelene ved å besøke en spesialforretning som Next to Nothing at du kan få hjelp av dyktige ansatte.
– Vi ønsker veldig gjerne å hjelpe alle som kommer inn til oss. Vi har et bredt utvalg og det kan lønne seg å få litt hjelp til å finne frem. Vi kjenner passformene godt og kan derfor gjøre prosessen mye enklere enn hvis du går å titter alene. Alle jentene er grundig opplært i å finne riktige størrelser og passformer.
Next to Nothing kan friste med et bredt utvalg bikinier og badedrakter hele året, men nå i sommermånedene har de et ekstra stort utvalg.
– Et av hovedmerkene på både undertøy og badetøy er Lise Charmel. Dette er et fransk haute couture merke med en utrolig god passform og de beste kvalitetene. Bikiniene har gjerne fantastiske detaljer som broderinger eller Swarovski krystaller. Vi har også mange lekre bikinier fra Antigel som er et av merkene til Lise Charmel, sier Carina.
– Siden vi har mange ulike passformer i hver serie når det kommer til både overdeler og underdeler har du muligheten til å velge hvilken passform du ønsker. Vi har dessuten flotte bikinier fra Banana Moon med mye farger og mønstre. Banana Moon passer nok best for en litt mindre byste som ikke krever så mye støtte. I tillegg har vi mange badedrakter fra Sunseeker som sitter som et skudd uansett hvilken størrelse man er. Og blant de yngste er den velkjente logoserien fra Calvin Klein helt klart en stor trend.
Hos Next to Nothing kan du dessuten mikse og matche over- og underdeler akkurat slik du ønsker slik at du får den bikinien som passer perfekt til nettopp deg.
– Vi er glade i farger og prøver å hjelpe kundene til å tørre litt mer. Bikini skal være gøy og husk på at har man en bikini med mye farger eller mønstre så er det bikinien folk ser på!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & produsentene
 

Følg INmagasinet på Facebook