Hjem » Oslo »  Anita Christensen Interiør & systue feirer 35-års jubileum

Anita Christensen Interiør & systue feirer 35-års jubileum

Anita Christensen Interiør & systue har i år 35-års jubileum, og er blant Oslos eldste leverandører av sømarbeid og tekstiler. I tillegg til interiørsøm og tekstiler for både privat og offentlig næring, leverer også Anita Christensen Interiør alt innen solskjerming og gardinoppheng.

– Vi har egen monteringsavdeling der vår snekker Hans Jørgen, blant annet produserer sengegavler på spesialmål, forteller Anita Christensen Lange.
I de fine lokalene i Elisenbergveien 38B på Frogner går de mange symaskinene for fullt, noe som kundene synes er spennende å oppleve. Her har de showrom med et stort utvalg av tekstilprøver fra Europas ledende leverandører, og i tillegg har de alltid salg på puter i lekre tekstiler. Med 35-års fartstid i Interiørbransjen har Anita Christensen Interiør opparbeidet seg en stor kundekrets blant arkitekter og privatkunder, der de har stått for leveringer både i inn og utland.
– Vi har levert til noen av de mest spennende interiørprosjektene i landet. De ulike oppdragene har vært unike, og de har vært en glede å være med på, forteller Anita.
– Kvalitet og service er nøkkelordene for det vi leverer. Vi tilbyr derfor både hjelp til oppmåling, samt at vi monterer og fikser slik at det ferdige resultatet blir perfekt. Ingen prosjekter er for små eller for store. Så dersom man ønsker råd om løsninger, solskjerming og tekstiler, er det bare å komme innom systuen for en prat, eller vi kan avtale et hjemmebesøk. Man er også velkommen hvis man kun trenger litt inspirasjon. Vi er så heldige at vi har flere parkeringsplasser i bakgården slik at det er enkelt å komme på besøk.

Fakta Anita Christensen Interiør & Systue

Adresse: Elisenbergveien 37 B, 0263 Oslo
Web: acinterior.no
Facebook: facebook.com/anitachristenseninterior
Instagram: instagram.com/anitachristenseninterior