Hjem & fritid »  Alt man kan ønske seg

Alt man kan ønske seg

Bohus har varer til de fleste formål og ønsker. Enten du bare vil sprite opp hjemmet ditt med noen stilige pyntegjenstander eller anskaffe helt nye møbler.

Bohus sin daglige leder Kirsten Ivarsson har all grunn til å være fornøyd med sine ansatte og den nyåpnede butikken på 2500 kvm.

Om du trenger en ny salong, nye spisestuemøbler eller kanskje en deilig innbydende seng for skjønnhetssøvnen din, ja så har Bohus det meste. Har kan du velge i de herligeste varianter. Og utvalget er enormt.

Article image

Forskjellig stil

Er du den klassiske typen som ønsker de stilrene linjene på inventaret ditt, eller ønsker du en lunere mer robust stil? Vil du ha en lys eller mørk salong, skal det være skinn, stoff eller kanskje i microfiber. Dobbel eller enkel seng, korgstoler eller skal de være trukket i skinn. Bohus har utvalget.

Hjellegjerde, Aannø, Formfin og Stordal er bare noen av de store norske kjente som har sine møbler til salgs hos Bohus. Ellers finner man møbler fra svenske Furninova, tyske Hammel, og Tvilum fra Danmark.
Og salonger er det som det blir solgt absolutt mest av og da er det igjen modulvarianten som er blant bestselgerne. Her setter man sammen salongen etter eget ønske, størrelse og stil.

De ansatte

Bohus sin daglige leder Kirsten Ivarsson har all grunn til å være fornøyd med sine ansatte. Samlet har de en meget god kompetanse innenfor servicebransjen, og har god erfaring innenfor alt fra møbler, til data, elektrisitet og interiørdesign.
– Vi møblerer private- og offentlige rom, og har allerede hatt flere prosjekter, forteller Kirsten Ivarsson.

Stort utvalg

Når det kommer til senger, er det i dag et enormt utvalg, for sengen er ikke lenger bare noe du slenger deg oppi for å sove. Det har i aller høyeste grad blitt et møbel du smykker soverommet med.
I første etasje finner du interiøravdelingen, og der er det tepper som er forventet å bli en salgsvinner.

I tillegg kan du komplettere kjøpet med en ny lampe; til taket, veggen, kanskje til det nye bordet eller en til å ha på gulvet. Og skulle du mangle utebelysning så hjelper gjengen på Bohus deg med det òg.

Skulle det da være noe mer; nytt bestikk og nytt servise, kan hende det er tid for utskiftning. Her får du middag og kaffeservise så du kan dekke til de flotteste familiemiddager eller en romantisk kveld for deg og din kjære.

Så om lysten eller behovet for noe nytt er der eller du er ute etter en presang til den som har alt, er turen til havna og Bohus et smart trekk.

Tekst & foto: Rune Dahl