Hjem » Oslo »  Alt de firbente trenger til sommeren

Alt de firbente trenger til sommeren

Hos Buster Hund og Katt på Skøyen finner du alt du trenger for at familiens firbente medlemmer skal få den perfekte sommeren!

Det er få dyrebutikker sentralt i Oslo som kan skilte med et like stort utvalg som Buster Hund og Katt i Hoffsveien på Skøyen. Her bugner formelig hyllene over av alt du kan drømme om til de firbente, fra godbiter, tørr- og våtfôr til seler, pelsstellprodukter og leker i alle varianter. Siden det er så god plass i butikken har de også et stort utvalg av de større tingene som klorestativ, senger og bur. Dette må uten tvil være selve drømmebutikken selv for den mest kresne hund eller katt. 
Buster har 19 års erfaring i bransjen og har i dag syv butikker. I tillegg har de en innholdsrik nettbutikk og prisene er de samme både i nettbutikken og i de fysiske butikkene. Under koronakrisen var det mange som benyttet anledningen til å skaffe seg et etterlengtet kjæledyr, noe de merket godt i butikken på Skøyen. 
– Vi har hatt like mye besøk hele våren. Det er tydelig at det er mange som har skaffet seg nye familiemedlemmer, og vi har hatt mange både nye og kjente fjes innom. I tillegg er det mange med hjemmekontor som har hatt behov for litt atspredelse for hunden, og det har gått mye tyggeben og hjernetrimleker, sier butikksjef Sonya Mahrra med et smil. 
– Vi får mange gode tilbakemeldinger på det store utvalget i butikken og det at vi har konkurransedyktige priser. Selv om hovedfokuset vårt er på hund og katt så har vi også et utvalg til fisk, fugl og gnagere. Her får du dessuten klippet klør og den store plassen gjør det mye enklere å ha med seg dyrene hit noe som gjør det lettere å velge riktig utstyr.

Sommernyheter

Akkurat nå er butikken nærmest fylt til randen av sommerens nyheter. Det populære merket Hunter har fått et eget hjørne i butikken, og her er det mange lekre nyheter denne sesongen. 
– Hunter har kommet med flere flotte nyheter, blant annet seler og halsbånd i lær og ikke minst senger i ulike farger og fasonger. Hunter er kjent for god kvalitet og holdbare produkter, i tillegg er de dyktige til å følge trendene. 
Siden det blir norgesferie for mange av oss i år er det nok enda flere kjæledyr enn vanlig som får være med på ferie. Hos Buster finner du alt du trenger for at sommeren skal bli bra også for de firbente, uansett om den skal tilbringes hjemme, ved sjøen eller på fjellet. Blant annet har de et stort utvalg redningsvester fra kjente merker som Hurtta, Baltic og Non-Stop til både små og store hunder. Vestene kan også være et godt og trygt hjelpemiddel for hunder som skal lære seg å svømme.

Hjelp hunden å kjøle seg ned

Skal man ha med hunden i bil er det viktig å huske på at den må sikres. I butikken på Skøyen har de et stort utvalg bilbur i alle størrelser. 
– Vi har fått inn et nytt produkt fra det kjente merket 4pets. Buret heter Caree og er et kollisjonstestet bur for hunder under ni kilo. Det passer perfekt i setet og kan også festes med isofix. Kjølemattene er dessuten alltid populære. Det er en gele i matten som kjøles ned og de er greie å ha med i bilen. I år har vi også fått inn et nytt merke, EQ DOG, som er kjent for sine gode kjølevester. De trekker til seg vann uten at de føles våte og tunge, og de er fine på varme dager. I tillegg har vi kjøleproduktene fra Hurtta. Dessuten har hundebassengene blitt kjempepopulære. Mange hunder synes det er morsomt å plaske litt i basseng og det er en fin måte å holde de aktive samtidig som de får kjølt seg ned. Dette er basseng som tåler klør, er sammenleggbare og enkle å tømme og fylle.
Buster har dessuten alt du trenger for fine turer sammen med din firbente venn, fra sammenleggbare vannskåler, ryggsekker til mindre hunder og kløv til springere, kurver og vogner til sykkelen. I løpet av våren har de også fått inn flere nye, spennende merker i butikken. 
– De flotte halsbåndene fra Kampuni har blitt en stor suksess. De er håndlaget i Kenya og har stilig design og masse perler. Vi har også fått inn en ny hundeis fra Smoofl. Dette er iskrem man lager selv ved å helle vann over et pulver. Den kommer med søte former som man fryser den i og er perfekt for hundene å kjøle seg ned i varmen.

Kvalitetsfôr

Buster har alltid et stort utvalg både tørr- og våtfôr til hunder og katter av høy kvalitet. Nå har de fått inn nye merker som Core Wellness og Appetitt. 
– Mush er også et nytt merke i våre butikker. Dette er råfôr fra Finland. I tillegg har Vom og Hundemat kommet med frysetørket hundefôr, som har de samme ingrediensene som frossent fôret deres. Nå har vi dessuten nettopp fått inn godbiter og hundemat fra Yora. Den er laget i Storbritannia og er basert på insekter. Det er bra om man er miljøbevisst eller har hund med allergi.
Her finner du også godbiter i alle størrelser og fasonger, samt et enormt utvalg leker til både hunder og katter. For hunder som er glade i å bade eller eventuelt trenger litt ekstra motivasjon for å komme seg i vannet har de mange spennende flyteleker. Og har du en katt som ønsker å tilbringe tid på balkongen har de sikkerhetsnett du kan sette opp slik at den ikke faller ned.
Hos Buster Hund og Katt får du med andre ord alt du trenger for en fantastisk sommer for de firbente!

FAKTA: Buster Hund og Katt avdelinger

Buster - Skøyen - Hoffsveien 4, 0275 Oslo | 22 06 09 00 | skoyen@busterhundogkatt.no
Buster - Frogner - Niels Juels gate 27, 0257 Oslo | 22 44 14 48 | frogner@busterhundogkatt.no
Buster - Majorstuen - Bogstadveien 53, 0366 Oslo | 22 60 20 32 | majorstuen@busterhundogkatt.no
Buster - Grünerløkka - Thorvald Meyers gate 69, 0552 Oslo | 22 37 00 99 | grunerlokka@busterhundogkatt.no
Buster - St. Hanshaugen | Waldemar Thranes gate 25, 0171 Oslo | sthanshaugen@busterhundogkatt.no
Buster-Askim - Haugomgata 4, 1811 Askim | 69 88 65 33 | askim@busterhundogkatt.no
Buster - Ski - Torgveien 2, 1400 Ski | 64 87 73 00 | ski@busterhundogkatt.no
• Web: busterhundogkatt.no
• Facebook: facebook.com/busterhundogkatt
• Instagram: instagram.com/busterhundogkatt

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Buster Hund og Katt
 

Følg IN magasinet på Facebook