Hjem >  Sko for et aktivt byliv

Sko for et aktivt byliv

Om du ser på gatemotefotografier i magasiner eller på nett vil du legge merke til at Diemme er en gjenganger. Diemme lager sko inspirert av fjellsko, tilpasset et aktivt byliv.

Sko bør matche sine omgivelser i forhold til hver sesong. Inspirert av stilen «Monfumo» presenterer Diemme den nye stilen deres «Monfumo Low» som en del av den permanente kolleksjonen deres. Med et feminint uttrykk kombinert klassiske elementer fra fjellsko. Akkurat som sin forgjenger passer «Monfumo Low» perfekt for et aktivt byliv.

25 års erfaring

Diemme er grunnlagt og styrt av brødrene Dennis og Maico Signo. Merket har 25 år med erfaring innen utendørs- og aktivitets-segmenter, i tillegg til a produsere for merker som Maison Martin Margiela, Chanel, Bottega Veneta, og Japanske kultmerker som Nonnative og Victim.

«High-end brand»

Diemme er et «high-end brand» med en kolleksjon som strekker seg fra sneakers til fjellsko tilpasset for et aktivt byliv. Ambisjonen er å lage produkter av høyeste kvalitet med en høy grad av komfort, med progressive design samt nøye utførte tolkninger av klassiske stiler. Diemme ønsker å inspirere sine brukere til å kjøpe færre artikler av høy kvalitet på bærekraftig vis. Alle skoene til Diemme er laget av mennesker som brenner for håndverk i Italia på Calzaturificio Diemme fabrikken i Onè di Fonte, Veneto. 

Tekst: Asle Kvinnesland/IN magasinet | Foto: Diemme
 

Følg IN magasinet på Facebook