Hjem >  Kjærlighet for gatemote

Kjærlighet for gatemote

I midten av februar lanserte det sportsmerket Björn Borg sin eksklusive capsule kolleksjon, RBN, med popstjernen og moteikonet, Robyn. Den moderne unisex-kolleksjonen inneholder en blanding av edgy treningsklær og gatemote.

Björn Borg og Robyn har satt sine hoder sammen for å lage RBN. Capsule kolleksjonen er utviklet av Robyn sammen den velkjente stylisten Naomi Itkes og Björn Borg sitt design team. Den eksklusive kolleksjonen inneholder 23 plagg i forskjellige fargekombinasjoner. Det er en moderne og ikke kjønn-spesifisert kolleksjon, med en mix av trening, gatemote og arbeidsklær. Inspirert fra noen av Robyn sine favorittplagg og noe av Björn Borg sitt arkiv fra 80’, tilbyr den et komplett look med fleece hoodies, tracksuits, poloskjorter, undertøy og sokker.
– RBN reflekterer min kjærlighet for gatemote og hvordan det signaliseres i ungdomskulturen. Det er inspirert av mine favorittplagg gjennom årene. Jeg tenkte det ville bli veldig spennende å lage klær som jeg både kan bruke ute på byen, men og på løpeturer, sier Robyn.

Dette sier Mija Nideborn, Design Director hos Björn Borg, om kolleksjonen: 
– RBN-kolleksjonen fanger alt Björn Borg handler om – en moderne fusjon av treningsklær og mote. Det er Robyn sitt kreative syn mikset med vårt brand DNA, en flørt med dagens gatemote.
Som en del av RBN-lanseringen, slapp Robyn og en ny musikkvideo – med sangen «Send to Robin Immediately». Den globale lanseringen ble holdt på Browns East i London den 15.februar, etterfulgt av et afterparty med DJs bestående av Robyn og special guests.

Her er kolleksjonen tilgjengelig:

• Björn Borg: bjornborg.com
• Browns: brownsfashion.com
• Opening Ceremony: openingceremony.com
• Almost Not Done: almostnotdone.com
• A Place: aplace.com
• Yme Studios: ymeuniverse.com

Tekst: Asle Kvinnesland/IN magasinet | Foto: Bjørn Borg

Følg IN magasinet på Facebook