Hjem >  Drømmer du om nytt bad?

Drømmer du om nytt bad?

Planlegger du å pusse opp badet? Hos Comfort Skøyen finner du en rekke lekre utstillinger som garantert vil gi deg ny inspirasjon. Her blir du dessuten alltid møtt av ansatte med fagkunnskap som gjerne hjelper deg å få det baderommet du alltid har drømt om!

For noen år tilbake var hvitt den dominerende fargen på baderommet. Men også her skifter trendene og nå har fargene kommet for fullt. 
– Årets trendfarger er jordfarger og grønt. Det skal gjerne være duse toner og vi ser mye mørkt som nesten går over i sort. Dette er med på å gi en litt dempet spa-følelse, forteller Lise-Lotte Lund hos Comfort Skøyen. 
Nettopp det å gjenskape den luksuriøse følelsen fra spa og hoteller er noe av det største i trendbildet akkurat nå. Hos Comfort Skøyen er de alltid oppdaterte på de siste trendene og tar du turen innom faghandelen i Harbitzalléen finner du en rekke flotte utstillinger fra anerkjente leverandører. Det er ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal begynne når man skal pusse opp badet. Ikke bare skal det være funksjonelt og innbydende, det er også mange tekniske krav å forholde seg til. Hos Comfort Skøyen får du eksperthjelp til hele prosessen, fra befaring og 3D-tegning til ferdigstillelse.

Spennende nyheter

De siste årene har baderommet fått et mer interiørpreg enn bare et funksjonelt baderom. Dette kommer blant annet frem i den populære serien Luv fra Duravit som har et mer møbelpreg enn en typisk baderomsinnredning. 
– Vi selger også mye av mindre pyntegjenstander som duftlys, diffusere og skulpturer. Det er tydelig at folk setter pris på å pynte opp litt også på badet.
Akkurat nå kan Comfort Skøyen friste med flere spennende nyheter. 
– Dansani har nettopp kommet med en ny serie, Calidris, i et komposittmateriale. Kompositt har blitt veldig populært og kommer nå også i mørkere farger. Det er et materiale som både er enkelt å rengjøre og som tåler mer enn porselen. I tillegg har Duravit to nye serier, XSquare og Brioso. Begge serier har egne farger som man ikke finner i andre kolleksjoner, sier Lise-Lotte. 
– Det er også mye farger på armatur. Både messing og matt sort var populært i fjor og dette vil nok fortsette også i år. I tillegg har FIMA flere nye farger som sort krom og børstet sort krom. Axor har dessuten lansert en ny serie kraner som heter My Edition. De har en fantastisk topp-plate som fås i både skinn, tre og marmor, samt mange lekre farger. Vi har også alt av baderomstilbehør og kjøkkenarmatur i de samme fargene slik at man kan få en rød tråd gjennom hele huset. Vi ser at avrundede former er veldig in og en stor trend er runde speil. Disse kommer i alle mulige fasonger, med for eksempel messing eller sort metallramme rundt. Mange velger også speil med varmeelement og lysstyring fra et touchpanel. Da slipper man at speilet dugger. Badekar er fremdeles ettertraktet og mange velger å bygge større bad for å få plass til både badekar og dusj. Frittstående badekar tilfører gjerne badet det lille ekstra og disse har nå også kommet i lekkert kompositt, avslutter Lise-Lotte og ønsker alle velkommen til Comfort Skøyen for en hyggelig prat om baderom!

FAKTA: Comfort Skøyen

• Adresse: Harbitzalleen 2a, 0275 Oslo
• Epost: post@comfortskoyen.no
• Tlf: 22 06 27 30
• Facbook: www.facebook.com/comfortbutikkenskoyen
• Instagram: www.instagram.com/comfortskoyen
• Web: www.comfort.no
• I butikken finner du bl.a. et bredt og variert utvalg av baderomsmøbler, kraner/armaturer, rørdeler, kroker, knagger, håndklær og velværeprodukter.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Comfort Skøyen
 

Følg IN magasinet på Facebook